Tekil Mesaj gösterimi
Alt 26-01-2009, 05:02 PM   #4 (permalink)
shamanic
Administrators
♥Ozlem Şahin ♥
 
shamanic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Feb 2007
Bulunduğu yer: istanbul
Mesajlar: 5,030
Tesekkür: 13,842
2,276 Mesajinıza toplam 13,392 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
shamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond repute
Lightbulb

merhabalar sevgili blanco..
aktardığım yazıda verilen mesajın sorun ile aynı omadığını sen de farketmişsin aslında..

doktor mutlaka tek başına değildir.. ekip ile çalışmaktadır.. elbete ki hastasını an be an kontrol etmesi gereken mutlaka kendisinin takip etmesi gerektiği durumlarda vardır.. bu da mesleğinin sorumluluğu gereği gerekirse günlerce kişisel alanından uzak kalmasını gerektirebilir..
ancak bu sürekli olmaz.. bunun için sağlıkçılar ve hemşireler gibi kendisine destek olan bir ekibi vardır..

bu ekibin varlığı doktorun onları da eğiterek bilgilendirerek kendisi için gerekli olan zamanı yaşamasını sağlaması içindir..

düzenli olarak gerektiği kadar dinlenen..sürekli devrim niteliğinde gelişmelerin olduğu tıp dünyasındaki bilgileri takip ederek bilgisini tazeleyen bir doktorun.. yorgun bitkin ve eksik bilgisi ile hastasının başında bekleyen bir doktordan daha verimli olur diye düşünüyorum..

sevgiler..
__________________
ben mevlana değilim, insan ol öyle gel..
shamanic isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla