Tekil Mesaj gösterimi
Alt 21-01-2009, 08:52 PM   #183 (permalink)
Pamukk
Binbaşı
 
Pamukk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Mar 2008
Bulunduğu yer: İstanbul
Mesajlar: 1,435
Tesekkür: 3,766
1,176 Mesajinıza toplam 8,428 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Pamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud of
Standart










21 Ocak: "Güne şükrederek başla. Güçlü bir şekilde kutsandığının ve Benim kutsamalarımın sana daima aktığının bilincinde ol. Dün şükretmekten ne kadar uzak olsan bile önemli olan bugünkü tutumundur. Geçmişi ardında bırak. Geçmişteki hatalarına odaklanarak vakit kaybetme; onlardan alınacak dersleri al ve yaşamaya devam et, yaşamdan keyif al ve her şey için sürekli şükret. Şükrettiğin ve yaşamdaki güzellikleri takdir ettiğin zaman, sevgi özgür bir şekilde hem sana ve hem de senden akar. Benim yüce ve mükemmel armağanlarımı takdir etmeme ve bunlar için şükretmeme yanılgısına düştüğünde susuz kalmış bir çiçek gibi kuruyup kalırsın. Kendine odaklanmış bir durumda olup, insanları kollamaktan vazgeçersin. Bu uygun olmayan tutumu değiştirmenin en hızlı yolu başkalarını düşünmeye başlamak, bütüne yönelik yaşamak ve bütüne kendini adamaktır. Kendine odaklanmanın ve kimliğinin geri planda kaldığını ve eriyip yok olduğunu göreceksin. Öyleyse bunu yapmaya neden şimdi başlamıyorsun?"






__________________
Bugün, öfkelenme ve endişelenme.
Bugün,şükran dolu ol ve alçakgönüllü davran.
Bugün, işini özenle yap.
Bugün,var olan her şeye karşı nazik ve sevecen ol.

Sabah ve akşam ellerin dua pozisyonundayken yukarıdaki kelimeleri tekrar et ve Reikinin senin ruhuna ve bedenine şifa getirmesi için dua et.
-- Dr.Mikao Usui --
Pamukk isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla