Tekil Mesaj gösterimi
Alt 21-01-2009, 11:14 AM   #22 (permalink)
nevresim
Üsteğmen
 
Üyelik tarihi: Jan 2009
Mesajlar: 293
Tesekkür: 1,124
285 Mesajinıza toplam 1,362 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
nevresim will become famous soon enoughnevresim will become famous soon enough
Standart

Alıntı:
cnb Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Merhaba Özlem,
Ben de siteye yeni üye oldum (1 hafta bile olmadı)
Kendine daha fazla nasıl değer vereceğin yönünde yardımcı olamayacağım maalesef (aklıma sadece sorunun üzerine gidip daha sosyal yaşam tarzı oluşturman ve ailenin dışında da bir yaşam oluşturman gerektiği geliyor), benim de çok bilgim yok bu konularda .
Fakat neden toparlanman gerektiğini söyleyebilirim
Ben kendine güveni olmayan ,ve kendine, müthiş bir insan olmasına rağmen, hiç değer vermeyen bir annenin kızı olarak, çocuğun için kendini değiştirmek zorunda olduğunun bilincinde olmanı önerebilirim. Yanlış anlaşılmasın annemi çok seviyor ,ona sonsuz değer veriyorum ve onun kızı olmakla ne kadar şanslı olduğumu biliyorum.
Ancak şu da var ki annem kendine güven duyabilseydi, ben de annemden dolayı kendimi güvende hissedecektim, daha girişken olabilecektim, hayatım takıntılarla geçmeyecekti vs.

Ben 25 yaşındayım, normalde insanın iç çekişmelerini hallettiği bir yaş olmalı ama değil işte.

Bu cevabımı kesinlikle ukalalık olarak algılamanı istemem, sadece bazı konuların önemini belirtmek istedim.
Sevgiler
benim yaşlarımdasın.evet iç çekişmelerimin şimdiye kadar hallolması gerekiyodu.ben şimdi bunun farkına varı çözmeye çalışıyorum.yıprandım çok ama bundan sonrası iyi olcak inş.ayrıca benim annemde aynı şekilde kendine üveni olmayan biri,onun etkisi var.bi de galiba cehaletten çocuk naıl yetiştirilir bilmiyo(manevi anlamda).şimdi o da farkında ama geç oldu artık.artık bize düşüyo kendimizi iyileştirmek ben bi mücadeleye girdim bakalım içimde kazanırım inş.sende kazanırsın inş
nevresim isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla