Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06-01-2008, 12:53 PM   #1 (permalink)
Akulina
Guest
 
Mesajlar: n/a
Standart Ynt: Dünyadaki En güzel Şeyler

Birkaç yıl önce,komşumuzun küçük kızı bir not kağıdına beni çok ama çok sevdiğini,ailesinin hayatta herşeyin önünde sevdiğini yazmıştı...Çok duygulanmıştım...Ona değer vermiştim,emek harcamıştım,onunla konuşmuştum ve bu ulaşmıştı ona...Ailesinin asla yapmadığını yapmıştım belkide...O kağıdı halen saklarım ve hepde saklayacağım...
Çok güzel ve dostlarla saatlerce geçirilen,masadan kalkmak istemediğiniz bir yemek;
Plakçıya gidip en sevdiğin plağın orda duruyor ve çağırıyor olması:)
Geçen gün yaptığım birşey var...Kar yağarken elimde kahvem çikolatam,manzaranın tadını çıkardım:)
En sevdiğin şarkılardan oluşan bir cd hazırlamak(bu çok güzel oluyor tavsiye ederim:)
Süper bir manzaraya karşı saatlerce oturup,hiçbirşey yapmamak...(Süper bir manzara derken sakin+sessiz olsun ayrıcada)
Arkadaşlarla bütün gün boş boş orda burda dolanmak ve saçma saçma şeylere gülebilmek:)
Bitirdiğinizde kendinizi terkedilmiş hissedeceğiniz bir roman...
Çok alelade bir yerde,en sevdiğiniz grubun veya sanatçının en sevdiğiniz şarkısının çalınması(judas priest-angel çalmışlardı,acayip mutlu olmuştum o günüm güzel geçmişti valla:)
En iyi arkadaşınızla gülme krizleri geçirmek:)
Çok hoşlandığınız birinin sizden hoşlandığını söylemesi
Zeytinli ekmek..
Tamamen hayatın olumsuzken,bir gece ansızın öyle devam etmek istemediğini anlaman ve yaşamının yönünü değiştirmen...
Ve ondan sonra herşeyin değişmesi...
Çekim yasası panosu hazırlayıp,o panoda istediğin şeylerin olmaya başlaması...
Yaşamı sevmek...

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

  Alıntı ile Cevapla