Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03-01-2008, 08:03 PM   #10 (permalink)
hülyaa
Yüzbaşı

Tesekkür: 29
190 Mesajinıza toplam 493 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
hülyaa has a spectacular aura abouthülyaa has a spectacular aura abouthülyaa has a spectacular aura about
Standart Ynt: Türk halk müziği

Alıntı:
suzzy Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
hülyaa Nickli Üyeden Alıntı
suzzycim sen urfalımıydın...ben şuan urfadayım...ankaralıyım ama eşimin işi gereği tayinimiz urfaya çıktı..var mı buralardan bir isteğin?

öyle sayılır tatlım..aslında nüfusumda içel görünüyor ama doğma büyüme izmirliyim...
dedler nineler urfada yaşamışlar..kökenim urfa...ama fena kan çekiyor şeker...nerde nezaman bir urfa türküsü dinlesem içim kaynıyor....

birde sıra geceleri var...

urfaya çocukken bir kere gitmiştim...hayal meyal hatırlıyorum...en büyük arzum bir gün urfaya gezmeye gitmek ve bir sıra gecesine katılıp bol bol çiğköfte yemek...
canım benim senin aracılığınla urfaya sevgiler ve sanada kucak dolusu öpücükler tatlım...
o bir gün,ben buradayken olursa beklerim seni mutlaka bana da gel..ben seni götürürüm sıra gecelerine...çiğköfteyi de yersin...hasrette giderirsin..