Tekil Mesaj gösterimi
Alt 29-12-2007, 01:10 AM   #10 (permalink)
akik
Teğmen
 
Üyelik tarihi: Dec 2007
Mesajlar: 50
Tesekkür: 0
28 Mesajinıza toplam 56 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
akik is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: Boşanma sonrası yaşananlar

evlenmedim ama uzun süren bir ilişki yaşadım. bana da eziyet haline gelmişti, kendime saygım güvenim kalmamıştı, yanında olduğumda da olmadığımda da acı çekiyordum. ama çok sevdiğim için ayrılamıyordum. bi ara nasıl olduysa ayrıldım. toparlanmaya çalıştım. o da çalıştı. aslında ayrılma noktasına beni o getirmişti ama onun da çok üzüldüğünü gördüm. ama çok korktuğum için aynı şeyleri bi daha yaşamaktan geri dönüşü olsun istemiyordum.
sonra oldu geri dönüşü. o istedi. hiç beklemiyordum. çok korkuyordum ama dayanamadım. (dayanamadığıma göre bitmemiş.) bir sürü güzel şey için söz verdi. sonra noldu dersiniz? hayır bu sefer bilemediniz: hepsini tuttu sözlerinin:) tek tek hepsini:) üç-beş gün değil üstelik.
elbette böyle sonsuza kadar sürmesini beklemiyorum, ama zaten nolursa olsun bir ilişkinin sonsuza kadar süreceğine inanmıyorum. demem o ki, bazen sevgi bitmeyince ve can yakan taraf da can yakmamayı kafaya koyunca hakkaten bitmiyor. ama risk. denemeden bilinmez. riskin büyüklüğünü ve değip değmeyeceğini bi tek siz bilebilirsiniz. ailenize bakmayın, korumacı davranabilirler, çocuğumuz tekrar üzülmesin diye düşünmeleri normaldir. yalnız bu esnada siz kendi kendinizi korumayı bırakmayın. gerçekleşmesi durumunda kaldıramayacağınız riskleri sakın almayın, emin olana kadar geri dönüşü olmayan kararlar almayın.
akik isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla