Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16-01-2009, 08:34 AM   #1 (permalink)
bluemoon24
Albay
 
Üyelik tarihi: Dec 2008
Mesajlar: 432,578
Tesekkür: 0
429 Mesajinıza toplam 518 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
bluemoon24 is an unknown quantity at this point
Standart 27 ekim 2007 kasımpaşa fenerbahçe maçı

turkcell süper ligi 10. hafta karşılaşmasıdır.atatürk olimpiyat stadı'nda oynanacak olan karşılaşma saat 19:00 da başlayacaktır.maçı ulusoy federasyonundan zafer önder ipek yönetecektir.



karşılaşmanın bilet fiyatları ise:



loca : 100,00 ytl

batı numaralı : 25,00 ytl

doğu kapalı : 25,00 ytl

beşiktaş, en önemlisi ise psv maçı öncesinde 1-0 olsun bizim olsun anlayışıyla yaklaştığım mamafih 3 ya da 4 gol atacağımızı tahmin ettiğim karşılaşmadır. aynı zamanda appiah'ın form tutması açısından da olumlu olacaktır.

rte'nin desteklediği iki takımın maçı

şu takımda bugüne kadar yapılan en iyi ortalardan birini semih 'ten seyrettikten sonra hep tek forvet oynadığını, buna alışkın da olduğunu söyleyen bu hakiki fenerbahçeliyi kenarda tutanlara hıncım daha da arttı.



ha tabi o ortaya deivid kafayı vurdu ve durum 2-0 oldu.



tv ants ve sopcast bilgilerini paylaşan arkadaşlara sonsuz teşekkürler.

süperligin beğendiğim oyuncularından biri olan thoue'nin deli ötesi gol attığı maç.

skora 1-2

hata hata hata tehue tehue tehue dekren sonunda yedik.



tehue 'deki denge, kuvvet ve şut tekniği gerçekten bir anadolu takımı için ronaldo kadar büyük bir nimet.



ve artık şu da ispat oldu ki defansif armonimizin arkasında büyük maçların getirdiği konsantrasyonun da büyük etkisi var. şu maçtaki kişisel hatalara bakınca başka bir kanaate varmak elde değil. ha tabi yeni yeni form tutacak olan appiah 'la deniz arasındaki farkın da bir yansıması oluyor alenen.

ilk yarısı 2-1 fenerbahçe üstünlüğü ile biten maç....

roberto carlos'un hemen hemen her anadolu takımıyla oynanan lig maçında yaptığı freni patlamış kamyon deparını yine izlediğimiz ve fener'in 1-2 kazandığı karşılaşma.



Kaynak: İtüSözlük

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

bluemoon24 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla