Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16-01-2009, 08:30 AM   #1 (permalink)
bluemoon24
Albay
 
Üyelik tarihi: Dec 2008
Mesajlar: 432,578
Tesekkür: 0
429 Mesajinıza toplam 518 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
bluemoon24 is an unknown quantity at this point
Standart 1977 seçimleri

5. dönem milletvekili genel seçimleridir. 5 haziran 1977 günü yapılmıştır. 1973 seçimleri gibi chp yine birinci parti olarak çıkmıştır. 1973 seçimlerine göre gerek chpnin, gerekse apnin oyları artmış, ancak yine hiçbir parti parlamentoda çoğunluğu sağlayamamıştır:



toplam seçmen........: 21.207.303

geçerli oy................ : 15.358.210



chp ........ 6.136.171 ... % 41.4 ... 213 milletvekili

ap .......................... 5.468.202 ... % 36.9 ... 189 milletvekili

msp .............. 1.269.918 ..... % 8.6 ...... 24 milletvekili

mhp .......... 951.544 ...... % 6.4 ..... 16 milletvekili

cgp .... 277.713 ..... % 1.9 ........ 3 milletvekili

dp ...................... 274.484 ....... % 1.9 ....... 1 milletvekili

tbp .................. 58.540 ........ % 0.4

tip ..................... 20.565 ........ % 0.1

bağımsızlar ...................................... 370.035 ........ % 2.5 ....... 4 milletvekili





5 haziran 1977 seçimleri türkiyede anarşinin süratle tırmandığı bir dönemde yapıldı. seçimlerde birçok sol fraksiyon chpyi destekledi. genç kesimlerin daha çok, chpyi ve mhpyi desteklemesi seçim kampanyalarının ağırlıklı olarak chp–mhp arasında geçmesine yol açtı. chpde, "6 haziran – ecevit başbakan" sloganı öne çıkarken, mhp sloganlarında milliyetçi vurguları tercih etti. ap her zamanki gibi kırsal alan oylarına göz dikerken , msp seçim kampanyasında dini motifleri işledi. demokratik parti 1973 yılındaki gücünde olmadığının farkındaydı. yine de demokrat partinin mirasına sahip çıkmaya çalıştı. ancak genel başkan ferruh bozbeyli bile parlamentoya giremedi. cgp ise genel başkanları turhan feyzioğlu ile siyasi yelpazesinin tam ortasında atatürkçü bir parti olduklarını ilan ederken, ağırlıklı olarak chpnin tabanını hedef aldı. tbp, genel başkanları mustafa timisiyi bile parlamentoya sokamadı. tbpnin oy kaybında, alevilerin birçok yerde chpyi desteklemeleri etkili oldu. zira tbp yapılanmasında genellikle alevi unsurlara ağırlık veriyordu ve hedef kitlesinin çoğunluğunu da aleviler oluşturuyordu. tip ise o sıralar tek kadın genel başkan olan behice boranla 1965 ve 1969 yıllarındaki gücünden çok uzaktı.



Kaynak: İtüSözlük

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

bluemoon24 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla