Tekil Mesaj gösterimi
Alt 20-12-2007, 02:03 AM   #3 (permalink)
cicek1973
Guest
 
Mesajlar: n/a
Standart Ynt: Kader Sayımız

SELAM

KADER SAYISI 7 "MiSTiK"

Gozlemci bir yapiya sahipsiniz herseyin ardindaki nedeni aramaniz en buyuk ozelliginiz. Yuzeysel hic bir sey sizi tatmin etmiyor. Tersine merakinizi korukluyor. Mistik konulari, yeni ve eski ilim alanlari ilginizi fazla cekiyor.
Tıpkı bir doktor gibisiniz. Sorunlu insanlar aradiklari huzuru sizde buluyor.Sizin elinizde adeta sihirli bir guc var. Mesafeli tavriniz sizi diger insanlardan ayiriyor. Ancak yasamin derinliklerine inenler sizi anlayabilir,suskun donemlerinize bir anlam verebilir. Nitekim zaman zaman boyle manasizca icinize kapandiginiz oluyor. Insanlar ilk tanisdiklarinda sizden cekiniyor. Dogustan itibarlisiniz adeta.Yeriniz ne olursa olsun daima ilgi uyandiriyorsunuz. Felsefi ve kulturel konulara ilginiz buyuk. Ancak tam olarak cozebilmis degilsiniz. Muzik yazmak, kesifler yapmak yaraticiliginizi kullanabileceginiz alanlardan.
sizin icin sanatcilarin eserlerinden yararlanmadan yasamak yasamak degil. Bazen yasam sizin icin bir dus kirikligi olsada daha ogreneceginiz cok sey var.Genelde karamsar ve suskun bir yapiya sahipsiniz. Yalniz da yasamayi basarabilecek nadir kisilerdensiniz. Hayat konusunda bazen umutsuzluga dustugunuz de oluyor. ancak felsefi bakis aciniz yasamin nereden kaynakladigini ortaya cikaracak kudrette.

Benimde bu.Gerçekten mistik ilimlere çok meraklıyım.Yıllardır araştırır dururum.Bende psikolog gibiyim ya herkesin sorununu çözmeye çalışırım.Dilerim yaptıgınız araştırmada başarılı olursunuz sonuçları merakla bekliyoruz
  Alıntı ile Cevapla