Efm bildiniz üzere pzt ist. gittim,kankamın annesine gittim bostancıya epeydir görüşmüyorduk yemek yedik sohbet ettik özlem giderdik,ertesi sabah kargaalar kahvaltı ederken atladım taksiye hastahaneye vınladım taksiyle neyse efm dr gittim kan tahlilerini acil olaraka yazdı verdim kanımı 1 saat sonra aldım sonucumu tekrar dr gittim baktı hımmm dedi hııımm hee dedim içimden

kanda kaorucu olan zımbırtım düşükmüş yarın sabah yine bakalım yükselirse veririz kemoyu dedi ehh eyvallah dedim bende indim kadıköye bir portakal suyu kesmedi üstüne havuç suyu içtim yükselticemya havada nası buz nası buzzz mıçım dındu (sorry)

biraz gezdim adım bir milföy pasta eve gittim yemek sonrası yuttuk tv izledik oldu bugün yine ereknden gittim hast. kan verdim sonucu aldım baktım yükselmiş heh dedim alırım kemoyu dr. yazdı çıktım taktılar serumu başladım almaya benden başka bi teyze bir hanım bir bey vardı ve yakınları şimdi benim saçlar haa unuttum salı gecesi saçları 1 numara yaptırdım ben
bana bakıyorlar saçlarınız çok yakışmış dediler azğız birliği etmişcesine
teyze demzmiki kızım bu genç yaşta geçmiş olsun dedi saol teyze ama ben 41 yaşındayım aaaa vallahi inanmam dedi yahu 25 varsındır anca dedi yok teyze saçlardan o dedim herkes güldü kemo odasına neşe geldi bir koyu muhabet içinde sanki gündeyiz biz kollarda serumlar ben diyorumki soldan soldan geliyorlar (serumumu kast ederek )
1.5 saat bitti çıktım herkese hayırlı bayramlar dilerdim kadıköye indim bir tavuksuyu çorba memenem portakal suyu ve çay yedim içtim(bu kemo iştahımı açıyor yahu benim )
kesmedi sonrada dışarda bir bakdak havuç suyu içtim yallahh otobüssss
ve ev ve hayatım değeşti ve karşınızda minik kemo maceram arkadaşlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
ayrıca herkesin bayramı mübarek olsun
catçe sevgilerimle