Tekil Mesaj gösterimi
Alt 19-12-2007, 06:19 PM   #9 (permalink)
pisimbat
Paşa Site Kedisi

pisimbat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 650
976 Mesajinıza toplam 3,858 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
pisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond repute
Standart Ynt: saçlarım'a itafen (I'm tomboy)

Alıntı:
hülyaa Nickli Üyeden Alıntı
pisicim hayırlısıyla git,hayırlısıyla da gel inş..sen gücünün farkında aklı başında harika birisin..en güzel yanında kendine inanman..harikasın..seni hayranlıkla takip ediyorum..şu sıralar biraz uzak kaldım siteden ama dönücem nasılsa..eminim çok şey kaçırıyorum..yolun açık olsun..tüm dileklerinin anda gerçekleşmesini diliyorum..sevgilerimle..
wave 44

Alıntı:
hayalayaz Nickli Üyeden Alıntı
im benim güle güle git.. güle güle gel..allah yolunu kendi nuruyla aydınlatsın..ve şifanıda kendi nurundan versin...aklım, yüreğim ve tüm iyi dileklerim seninle
dusun 44

Alıntı:
**shamanic** Nickli Üyeden Alıntı
ne kürkler gördüm içinde pisi yok...
ne pisiler gördüm üstünde kürk yok...

senin kürkün ve seni güzel kılan saçların değilki...
sana güç veren ayakta tutan yine onlar değil...

kelimeleri farketmişsin ve onların gücünüde...
bilmişsin pisilerin büyük yüreklerini ki sendeki yürek tüm pisileri kaplamış
gör yüreğinde ki büyüklüğüde..

her halin ayrı güzel her duruşun bambaşka...
yolumuzdan ayrı koyamaz bir avuç saç nede olsa...

sendeki bu güzellik var oldukça çıkar en güzel saçlar tekrar seni bıraktıkları noktada.. tomboy im benimmm
kısaknççççççççççççççççççççççççççççççççççççççç

Alıntı:
Sycorox Nickli Üyeden Alıntı
Pisimbatcım cnm eminim süper olmuştur...Sende bu enerji varken herşey sana vız gelir tırıs gider:) 96
enerji fazlası var yakında süpermanin kızkardeşi olarak boinglerle yarışıcam

Alıntı:
Silvara Nickli Üyeden Alıntı
Ben öyle bi ara depresyona girip 3 numara yapmıştım saçlarımı, o kadar rahat oluyor ki :) pisimcim güle güle kullan yeni saç modelini, eminim süper güzel olmuşsundur. ohh şimdi 2 dakikada hazırlanır çıkarsın dışarı ama sapka takmayı da ihmal etme :)
Canım Hayal aplamın dediği gibi nası olsa yine çıkacak, onlar çıkıp uzayana kadar kıymetini bil kısa saçın :)
Enerjine güzelliğine kurban olsunlar senin pisimcim :P

ayyy ne hoş çiçekler vede pisi mersi

herkese teşekkür ediyorum arkadaşlar
bunu tüm yüreğimle söylüyorum