Tekil Mesaj gösterimi
Alt 18-12-2007, 06:01 PM   #83 (permalink)
duru79
Yüzbaşı
 
duru79 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Nov 2007
Mesajlar: 602
Tesekkür: 3,619
358 Mesajinıza toplam 2,162 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
duru79 is a glorious beacon of lightduru79 is a glorious beacon of lightduru79 is a glorious beacon of lightduru79 is a glorious beacon of lightduru79 is a glorious beacon of lightduru79 is a glorious beacon of light
Standart Ynt: ACİL KİLO VERMEK İSTİYORUM


Silvira dkz güzellik ve bakım klübünde dkz ile ilgili bilgileri ben yazdımistersen bakabilirsin.Ama zaten sen dkz yapıyorsun yani açken yiyorsun tokken yemiyorsun.

Sdcrmn eğer dkz yapmak istiyorsan yapabilirsin yani bir süre yaptıktan sonra kendi yemek saatlerine,sosyal hayatına göre değiştirebilirsin.Çünkü belli bir zaman sonra nezaman acıkıcağını kestirebiliyorsun.

Yıllardır bize öğretilen bazı kalıplar var.Bazı yiyeceklerden yersen kilo aldırır diye.hiç bir yiyecek kilo aldırmaz.Mesela salata yada meyve acıkmadan yersen yada doyduğun halde devam edersen vücut depo yapar.ve ozaman kilo alınır.

Dünya da herşey dengeli herşeyin bir karşıtı var.Mesela iyi-kötü,sıcak-soğuk,erkek-kadın,yaşam-ölüm,aktif-pasif gibi e bu durumda şişmanlatan yiyecek varsa zayıflatan yiyeceklerinde olması gerekir.Ama maalesef ne zayıflatan nede şişmanlatan yiyecek var.Hiç bir yiyecek kilo aldırmaz.Şimdi bana bazılarınız kızacaksınız ama bu bize zorla dayatılan bir düşünce tarzı.Eğer stok yapmazsanız istediğiniz her şeyi yiyerek kilo verebilirsiniz.

Bu arada yemeğin üzerine içilen çay yada kahve vücuttan demiri eksiltiyormuş.Yemek yedikten sonra en az 1 saat kahve ve çay için beklemek gerekiyor..
duru79 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla