Tekil Mesaj gösterimi
Alt 18-12-2007, 05:33 PM   #18 (permalink)
duru79
Yüzbaşı
 
duru79 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Nov 2007
Mesajlar: 602
Tesekkür: 3,619
358 Mesajinıza toplam 2,162 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
duru79 is a glorious beacon of lightduru79 is a glorious beacon of lightduru79 is a glorious beacon of lightduru79 is a glorious beacon of lightduru79 is a glorious beacon of lightduru79 is a glorious beacon of light
Standart Ynt: DKZ DİYETSİZ KALICI İNCELME

Sevgili izmirli güzel dileklerin için çok teşekkür ederim.
Dkz yaparak zevkli kilo veriyorum herzaman ALLAHIMA şükrediyorum DKZ ile tanıştığım ve diyetten kurtulduğum için.İyiki Ozan bey böyle kitap yazmışta bizlerde doğruyu gördük.Fransız bir doktor sadece lokmalarını uzun uzun çiğneyerek kilo vermiş.Bilmem hatırlarmısnız bir şarkıcı vardı Sibel Bilgiç.Ben sanırım liseye gidiyordum ozamanlar "çok meşhur bir şarkısı vardı dayanamam ben bu son gidişine diye"röpörtaj yapmışlardı ve eski resimlerini gösterdi eskiden çok şişman olduğunu ve sadece lokmalarını uzun uzun çiğneyerek kilo verdiğini ve asla diyet yapamadığından bahsetmişti.Bende uzun uzun çiğnemeye çalışıyorum başlarda çok zor geliyordu ama artık alıştım sayılır.

Bende canım senin ve herkesin bayramını kutluyorum.İyi bayramlar....


Alıntı:
izmirli Nickli Üyeden Alıntı
merhaba duru 79,


verdigin bilgileri okudum ellerine saglik, umarim fazla kilolarini da cabucak verirsin.yalniz bu cigneme olayi hep bildigimiz bir sey degil mi ? ben de bundan boyle yemeklerimi daha agir yicem, zaten yavas yiyen biriyim ama tatlilari yavas yiyemiyom tabii!! sorun da orda zaten!!

simdiden senin ve herkesin bayramini kutlarim!!

iyi gunler
duru79 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla