Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11-02-2007, 11:25 PM   #15 (permalink)
murat
Üsteğmen
 
Üyelik tarihi: Aug 2006
Mesajlar: 283
Tesekkür: 0
91 Mesajinıza toplam 194 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
murat is an unknown quantity at this point
Standart Sizce sigarayı bırakmak istiyor muyum?

Alıntı:
hayatimdegisti Nickli Üyeden Alıntı
Sigaradan dolayı 2 bacağını ve el parmaklarını kaybeden şahıs gençlere çağrıda bulundu.
Yozgat'ta, sigaradan dolayı 2 bacağını ve el parmaklarını kaybeden şahıs, gençlerin kendisinden ibret almalarını istedi.

Sigara içmekten, 2 bacağını ve el parmaklarını kaybeden 55 yaşındaki Ali Doğangönül, 1964 yılında 13 yaşında iken sigaraya başladığını ve 20 yıl sürekli olarak kullandığını belirterek, "1983 yılında sol bacağımda damar tıkanıklığı görüldü ve kangren başlangıcı nedeniyle 1985 yılında da sol bacağım kesildi. Aradan 2 yıl geçmeden sağ bacağım da kesildi, son olarak sol elimin parmakları kesildi" dedi.

Sigara içmekten dolayı hayatının zindana döndüğünü, yaşama sevincini kaybettiğini belirten Doğangönül, "Sigara nedeniyle hayatımı zor şartlarda sürdürüyorum. Tekerlekli sandalyeye bağlı olarak yaşıyorum. Akülü arabam var ancak araba, Yozgat şartlarına uygun olmadığı için sık sık kaza yapıyorum. O nedenle evden fazla dışarı çıkamıyorum, sürekli evde oturmak zorunda kalıyorum. Gençlerimiz ve tüm sigara içenler, bana ve benim gibi olanlara bakarak ibret alsın ve sigarayı bıraksın" şeklinde konuştu.
Haydi Arkadaşlar 2 gün kaldı 14 şubata.
Bu tarihi fırsatı kaçırmayalım.Kendinizi bu tarihte bırakmaya hazır hissetmiyorsanız banada söyleyin ortak bir tarih belirleyelim.30 ağustosta çok uygun sigarayı bırakmak için...
Desteğiniz için çok teşekkür ederim Lerzan hanım şimdi sadece iki kişiyle olmaz ya
murat isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla