ahmak ı hayal aklıma barış akarsu'nun yorumladığı bir şarkıyı getiren yazardır kendileri.
ben feleğin şu çarkına çomak sokarım ama barış akarsu öldü ve sözlük unuttu onu, çok vefasızsın sözlük, sonra da böyle yapınca name dropping oluyor.
kendisi beni de kurtarmıştır. çok büyük ve isyankar adamımdır. isyankarlığını poser olarak algılamayın, kendisi çok iyi yazıyor, öyle ki bazı girilerinden esrara başlama isteği doğuyor içimde, o denli gizemli, esrarlı birisi benim gözümde.
kaliteli yazar olayı kendisi için de geçerli tabii. fütürsuzca her konuyu eleştirmesi bazı denyoları rahatsız ediyor. ne de olsa sadece kendisi rasyonel düşünüyor. bu açıdan benim yerime de düşündüğü için benim bir şey yapmama gerek kalmıyor. beni, düşünmek gibi bir gereksiz eylemden mahrum bıraktığı için çok müteşekkirim.
aslında yazıyı uzun tutmak istiyorum, ahmak ı hayal hayranlık beslenebilecek türden bir insan. tüm kızların yeni gözdesi olmalı. ne bileyim sözlükte daha önce de playboy kılıklı, kasıklarını thy'nin kolonyalı mendilleri ile silip, günlük periyodik bakımlarını yapan insanlar vardı. ama bir martı çığırkanlığı ile gittiler. lütfen aynı şey ahmak ı hayal için de olmasın. ahmak ı hayal artık playboyluk işlerine de başlamalı. kendisinin o kulvarda başarısız olmayacağını düşünüyorum.
ah ahmak ı hayal, bana aklındaki gri hücrelerinle bu kadar temiz bir sayfa açmana çok sevindim, uzun zamandır yok yazmam diyordum ama ben senin yazılarına bağlanmışım, bildiğin uyuşturucu bağımlılığı gibi. eskisi kadar yazmıyorsun artık, benim gibi gizli hayranların ile beraber kankalarını da üzüyorsun. jusans'ı kafana takma sakın, sana höööt dese ben ona kükrerim, hiç merak etme. sen o durumda kendi isyankarlığını konuşturdun, her zaman yaptığın gibi. ama bunu başka kankalarına da yapma, sonra burayı ağlama duvarı'na çevirirler.
ufak bir ekleme: burada it çok, yanlış anlamayın information technologies bağlamında söylüyorum bunu, ahmak ı hayal'i savunmadan rahat uyuyamazdım. allah şimdiden rahatlık versin.
Kaynak: İtüSözlük Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir? Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım? Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.
25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz. |