Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17-12-2007, 07:25 PM   #12 (permalink)
fatale
Üsteğmen
 
Üyelik tarihi: Feb 2007
Mesajlar: 284
Tesekkür: 1
84 Mesajinıza toplam 203 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
fatale will become famous soon enoughfatale will become famous soon enough
Standart Ynt: Telkinleri Deneyenlerin Bir Kısmının Yorumları

Telkinlere dinlemeye başlamamın 9. günündeyim..Daha ilk günden itibaren etkisini duyumsamaya başladım.Okuduklarım doğrultusunda, ego güçlendirici ve suçluluk duygularını bolca dinledim hala da dinlemekteyim.Sonraski günlerde koruma kalkanını ve kilo verme-kendine güvenini listeme ekledim.İlk başlarda keskin bir başağrısı yaşadım,hala ara sıra yokluyor olsa da geçti sayılır.

Sonrasında kendimde birtakım değişimler farkettim.Daha önceleri sinirlendiğim şeylere sinirlenmiyordum hatta sakindim.Etrafa bakışım değişti.Hatta yolda yürürken insanların yüzlerine bakmaya başladım ve farkettim ki kimse birbirinin yüzüne bakmıyor:))Herkes önüne bakıyor ve insanlarımızın yüzü tebessüm bile etmiyor.Daha çok tebessüm etmeye başladım. İlk defa bana yapılan bir haksızlık karşısında varlığımı hissettirdim. Tabi ki ilk etapta bu cürete çok sinirlendim hatta ağladım vs. fakat sonrasında yerini bambaşka bir duyguya bıraktı. Şöyle ki, ben enerjimi öyle hissettirmiş olmalıyım ki, karşımdaki insan geriledi:)) Tavırlarım daha kendine güvenli hale geldi.Başım daha dik, daha net davranıyor ve tepki gösteriyorum. Yine de tepkilerimi kırmadan vermeye çalışıyorum. Egomu güçlendirmem demek, insanları ezip geçmem demek değildir,diye düşünüyorum.

Telkinlerin yanı sıra, burada kah yazılarını okuduğum, kah yazılarıma cevap veren gönül dostlarının da hayatıma etkisi inkar edilemez. Mesela,sevgili Hayalaz'ın bana reikiye devam etmem konusundaki bir mesajını dikkate aldım ve daha yoğun çalışmaya başladım. Shamanic'in sıcak yaklaşımları,bana kendimi iyi hissettirdi,vs. Daha dün gece okuduğum bir yazı, Merto'nun yazmış olduğu,''Herşey için teşekkürler, hiç bir şikayetim yok'' uykudan önce düşündüğüm bir konu oldu..

İşte telkinlerin bir güzelliği de bu,faydalanmanız gereken her ne ise onu hemencecik önünüze koyuyor.Mühim olan yaşadıklarımızın alt yazısını doğru okuyabilmek ve telkinler de bilinçaltımıza yaptığı doğru etkiyle bunu sağlıyor..

Herkese teşekkürler..
__________________
Yaşadığım her gün için, tüm yaşadıklarım ve yaşayacaklarım için şükürler olsun...
fatale isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla