Tekil Mesaj gösterimi
Alt 14-01-2009, 10:29 PM   #149 (permalink)
aysegul_tirtil
Yüzbaşı
 
aysegul_tirtil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Apr 2008
Mesajlar: 531
Tesekkür: 1,467
431 Mesajinıza toplam 2,881 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
aysegul_tirtil has a brilliant futureaysegul_tirtil has a brilliant futureaysegul_tirtil has a brilliant futureaysegul_tirtil has a brilliant futureaysegul_tirtil has a brilliant futureaysegul_tirtil has a brilliant futureaysegul_tirtil has a brilliant futureaysegul_tirtil has a brilliant futureaysegul_tirtil has a brilliant futureaysegul_tirtil has a brilliant futureaysegul_tirtil has a brilliant future
Standart

Alıntı:
yurdahal Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Sevgili Arkadaşlar,

Yıllar önce ilk bu konularla tanıştığımda ( sanıyorum 95 yılıydı), adı henüz çekim yasası olmayan , pozitif düşünce gücünü anlatan tek bir kitap vardı, sadece bir kitap. Ben kendim dahil, birçok arkadaşım, uygulamada hiç bir zorluk yaşamamıştık. Evirip çevirip aynı kitabı okuyorduk ve uygulaması çok kolaydı. İnancımız sağlamdı. Bunu ne yazık ki söylemek zorundayım ama, kişisel bilgi kirliliğine maruz kalmamıştık. Bir tek kitap vardı, içinde belli sayıda yöntem... kafayı karıştıracak başka hiç bir kaynak yoktu.

O zamanlar Rei ki Türkiye'ye yeni gelmiş. Rei ki 2 den öte gitmiyor du. Rei ki 2 alan master oluyordu. O da değişti.


Bazen bilgi bolluğu kirlilik mi yaratıyor diye soruyorum kendi kendime. Birçok kaynak, bir çok yöntem. Oyuncakçıdan o oyuncaktan diğerine koşturmaktan başı dönmüş çocuklar gibiyiz. Günümüzde bu kadar çok yöntem olmasına rağmen, başarı oranı o kadarda çok değil sanki...neyse bilemiyorum..

Arkadaşlar kendi düşüncelerimi sesli ifade etmek istedim.

Sizden ricam, bir yöntem seçin; size kendinizi iyi hissettirecek bir yöntem. Ve onu uygulayın! Uygulamaya başladıktan sonra, bence dileklerinizi gerçekleştirmeyi öğrenene kadar diğer yöntemlere kulak tıkayın ve bu konuda kitaplar okumayın. Başardıktan sonra kendinizi tüm kaynaklara açabilirsiniz.
Tüm bunlar kişisel fikrim.

Paylaşmak istedim

Sevgiler

Yurdahal
benimde sık düsündügüm konulardan biridir bu ama farklı biçimde mesela okuma yazması olmayan köyde mahrumıyet hayatı yasayan brını ele alalım ne eft ne nlp hiçbirinden haberi yok gerci burda devreye zaten o insanın cok sorunu yoktur dogal yasam tezi oraya atılabılır,ama benim kısaca söylemek istedigim niyet ve pozitif düsünce zaten temelı olusturuyor.eee sevgide herseyin özüyse bu kadar karısmamak karıstırmamak gerekıyor.
aysegul_tirtil isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla