Tekil Mesaj gösterimi
Alt 14-01-2009, 01:40 PM   #136 (permalink)
yurdahal
Üsteğmen
 
yurdahal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Sep 2008
Bulunduğu yer: İstanbul
Mesajlar: 222
Tesekkür: 652
235 Mesajinıza toplam 2,771 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
yurdahal is a jewel in the roughyurdahal is a jewel in the roughyurdahal is a jewel in the roughyurdahal is a jewel in the rough
Standart

Alıntı "İsteyen daha sonra gerçekleşen dileğini paylaşabilir.
Gerçekleşmeyen dilek yoktur. Sadece gelmesi beklediğinizden daha uzun zaman alan dilekler vardır. Bu yüzden burada birbirimize "benim dileğim gerçekleşmedi" türünden yazışmalar yapmamalı, birbirimizin içine kesinlikle kuşku düşürmemeliyiz."

Arkadaşlar yukarıdaki yazıyı çalışmaya başlamadan önce yazmıştım. Bu kurala bağlı kalmamız önemli, eğer dışına çıkarsak içimize kısa zamanda endişe tohumlarını ekmeye başlarız. Çekim yasasında içine düşülen karadelik budur zaten.

Ayrıca çalışmaları ister oturarak, ister uzanarak yapmamız hiçbir şeyi değiştirmez. Unutmayın niyet önemli. Her birimiz kendimize göre farkındalığı kaybetmeyeceğimiz (uykuya dalmayacağımız) bir pozisyonu benimsemeliyiz. Bu arada bazen evrenle bütünleştiğimiz anlar da yaşayabiliriz. Bu anlarda zaman mekan kavramı kalmaz ve sadece mutluluk hissi ortaya çıkar (bu gibi durumları da uykuyla karıştırmamakta yarar var)

Arkadaşlar sorgulamayı bırakıp teslim olmak en verimli yoldur. Lütfen herhangi bir sorgulamaya girmeden yarın gece ne dileyeceğimiz üzerinde yoğunlaşalım.

Sevgiler
Yurdahal
__________________
Yurdahal
sol lucet omnibus
Güneş herkes için parlar

www.astroistanbul.com
www.astroistanbul.blogspot.com
www.oldubil.blogspot.com
yurdahal isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla