Konu
:
Bidim(bıdım'a itafen)
Tekil Mesaj gösterimi
16-12-2007, 10:59 PM
#
4
(
permalink
)
pisimbat
Paşa Site Kedisi
Tesekkür: 650
976 Mesajinıza toplam 3,858 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Ynt: Bidim(bıdım'a itafen)
[quote=bidim ]
Insan hayatinda biri icin var olmak, onun icin degerli olmanin gururu ve o hissiyatin verdigi simarikligi ile senin etrafindayim pasakizim...Hayata dahir ne varsa insani duygusaligi ile bakan sersem gozlerim sende buldu....
Nefesim nefessiz iken bile yanimda olabilmenin sevincini verdin bana, yetmeyen nefesime nefes katin...
Istanbul yagmurlar altinda, sele giderken bile o cocuk yureginle sarmaladin beni usimim diye....Nedenir buna bilmem sizin yorede,dost mu dostan otesin, arkadas mi arkadasdan otesin, kardeslik mi kardesten otesin, sevdami sevdadan ote...bence bulanik sularda buldum seni, duru sularda kaybolduk beraberce ey pasakizi....nice kirmizi Istanbul tadinda gunlere....
şaşkın dusun 44
Ben hayatımda annem dışında bir kadına hayran oldum oda sensin sevgili kardeşim dostum can'ımsın biz senle kökleri birbirine sıkıca tutunmuş çınar ve ceviz ağaçlarıyız birlikte oduğumuz sürece hayat denen bu yolda elele yürek yüreğe yürüdügümüz sürece ne fırtınalar ne ne yağmurlar ne düşmanalr bizi yıka bilirler biz birbirimizden güç alıyoruz varlığın ruhuma anlam kattı sağol varol allah razı olsun yaptığın ve yapacağın herşey için o gülen güyüz o sefkatli yüreğin hep benle olsun benimde aslan yüreğim seninle bilesin kardeşimcan'ımsın
Açık Profil bilgileri
pisimbat nickli üyeye özel mesaj gönderin
pisimbat - Daha fazla Mesajını bul