çoçuk yüreğimdeki en değerli insandır insan gibi insan ,yüreği sevgi ile dolu arkadaşım
az çok benim yüreğimi öğrendiniz delişmen mangal yürek ben ama benim bıdım yüreciği öyle güzelliklere açılırki her an süprizlerle doludur ,onla hayatı yaşadığınızın farkına varrırsınız aslında ciddi bir insandır meşkuldür çok çalışkandır alnının teri bileğinin hakkı ile sahip olduğu işe sıkıca sarılır sahiplenir pek boş vakti yoktur ama onla hisarda yaptığımız kahvaltının tadıda eminim onunda damağında kalmıştır ,onla istanbulu paylaştım ,onla hayatın iyi ve kötü süprizlerini paylaştım ,yüreğindeki sevgyi sorgusuz sualsiz sundu bana her seferinde ,yüzünün güzelliği ruhununki ile birdir benim bıdım'ın (bidim yani),sefkat doludur sevecendir insalcıldır sıcacıktır yüreciği hep gülümser gülümseyişi acı ile olsada bazen bir ben görürürm o hüznü gülümseyişinin ardında ve o her seferinde şaşırır onu anlıyor olabilmeme,beraber güldük beraber ağladık beraber istanbulu feth ettik onunla ,ankara yollarına birlikte gittik hastahanede ellerimi tutan sımsıcak elleri ve yüreğiydi korkma ben varım ben yanındayım dedi ,çok uzağımda olduğu zamanlarda bile öyle yakın ki bana bıdım(bidim) sana bana gösterdiğin değerli dostluğun sevgin yüreğin ve ruhun için teşekkür ediyorum ,hayatıma anlam kazandırdın iyiki varsın can'ım sevgili dostum .