Tekil Mesaj gösterimi
Alt 14-01-2009, 04:34 AM   #1 (permalink)
bluemoon24
Albay
 
Üyelik tarihi: Dec 2008
Mesajlar: 432,578
Tesekkür: 0
429 Mesajinıza toplam 518 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
bluemoon24 is an unknown quantity at this point
Standart başka okulda okuyup itü sözlükte yazar olmak

itü konulu başlıklara çok da yaklaşamamaktır..

ankara da okumayı bırak oturan birisi için ve hayatında istanbula sayılı gelmiş birisi için söz konusu olan durumdur.

yazarım, yazarsın, yazardır yani.

itü sözlüğün sadece itülülere değil herkese açık bir bilgi kaynağı, medresetül levazımat olduğunun göstergesidir.

vay anasını sayın seyirciler! ne kadarda kümeleşen insanlar olmuşuz değil mi? öyleki başka okulda okumuş birinin itüsözlük yazarı olması bile garipsenir olmuş. halbuki itüsözlük'te diğer sözlükler gibi ulaşabildiği en geniş kitleye ulaşmayı hedeflemektedir. yok bunu hedeflemiyorsa zaten anlamsız bir yere dönüşür. burası itüsözlük iken itü'yü anlatan bir sözlük olur. ha tabii adı gereği itülü kişi sayısı çok olacaktır dolayısıyla itü ile ilgili giriler de çok olur buna da kimse bir şey demez.

itüsözlük'ün en büyük sorunu bir üniversite sözlüğü olmayı aşamama ihtimalidir, içerisinde başka okullarda okuyan ya da hiç okumayan kişiler varsa sadece bir zümreye hitap etmediğini gösterir itülüler de zannediyorum bununla gurur duyar.

yok bunu garipsiyorsa kendine daha küçük bir sözlük açıp okul arkadaşları adına başlıklar açar kendi halinde eğlenir. çok da güzel olur, milyonlar onun arkadaşlarını tanımak için yanıp tutuşmakta çünkü.

dünyanın en zor işi değildir ortama çeşitlilik sağlamakta zannımca.

benim,senin,onun gibiler.formata uygun yazabilen şahıslar.bakış açıları sırf itü sözlük olarak bir yerde sıkışmamış genel yurdum insanı.



sadece var olan bir durumu ortaya sermek amaçlı öylesine açılmış bir başlığı gereksizce dolduran, başarıya hasret ayarperestgillerce aynı sözlükte güle oynaya yazabilme olanağı sağlayan ama sözlüğün adı gereğince sayısı fazla olanlarıyla * aynı okula gitmeye sizi zorlamayan durumdur..

insanın kendine yakışanı giymesidir.





kayda değer çoklukta kişi için geçerli olduğunu düşündüğüm eylem...iyi ki de format aksini gerektirmiyor da özgürce yazabiliyorum,yazabiliyoruz dediğim..





Kaynak: İtüSözlük

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

bluemoon24 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla