Konu: Compishco
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15-12-2007, 03:57 PM   #5 (permalink)
ZEYNEPAYY
Üsteğmen

Tesekkür: 0
88 Mesajinıza toplam 212 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
ZEYNEPAYY is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: Compishco

Ne diyosuuuuun desene insanlar kendi elleriyle düşman üreticekler yandıkk:))
Şimdiden onları yok etme planları kurmalıyım dusun savaşçı zeyna gibi uzun çizmelerimi kilicimi atımı şimdiden hazırlim ben:))
ya doğrusun kurulmuş robotlar gibiyiz az sanki ama tenimiz kalbimiz acıyo yinede hissederek yaşıyoruz o kadarda robot değiliz cınım:))
robotun böyle bi derdi yokkiiii düşünsene ne saç ne makyaj ne kıyafet uyku his hatta şu an dişim ağrıyo beni olduğum ana getiriyo yoksa kimbilir nerelerde gezerdi ruhum:))
ya mutluluk benim için kolay az önce açtığım konuda isyan ettim ama gerçek halim en ufak hallerde bile çabuk mutlu memnun olan bi karakterim var aslında sizin teknikde değişik bendemi denesem not almak?:))
Aslında en basit biçimde yaşasak duyguları fazla beynimizi yormadan o anda hissettiklerimizi yansıtsak fazla beyin yordukca düşündükce düğümler oluyo sanki karıştırmadan çok basit olmak lazım yaşamak lazım..ah bide yaşayabilsek:))

Bu sabah"TrtGap" ta "Küçük şeyler"Üstün Dökmen"sunumunda bi program izledim adam harika anlatıyor hayatı bize zaman ziyanından bahsetti geçmişin sıkıntısı geleceğin kaygısı bulunduğun anın ziyanı ile ilgili gerçekten güzeldi mesajları tavsiye ederim hani izleyin:)