Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13-12-2007, 11:57 AM   #1 (permalink)
suzzy
Guest
 
Mesajlar: n/a
Standart tm..(transandantal meditasyon)

Transandantal Meditasyon Nedir ?   
Bilimin kanıtladığı bir program

"Transandantal Meditasyon, dikkati herkesin içinde derinlerde yatan, enerji, yaratıcılık ve zeka dolu sonsuz kaynağa açmaktadır. Sadece hayatın en temel düzeyini canlandırarak, her bireyin ve her toplumun hayatını, sorunların olmadığı, mükemmel sağlığın, mutluluğun ve hızlı gelişmenin doğal olduğu, hayatın en yüksek değerine tek bir işlemle yükselten teknik Transandantal Meditasyondur." -Maharishi

Transandantal Meditasyon tekniği, sabahları ve akşamları 15-20 dakika, rahat bir yere oturarak gözler kapalı uygulanan ve güç sarfı gerektirmeyen, doğal bir zihin tekniğidir. Teknik uygulandığında zihin sükunet bulur ve eşsiz bir hal olan sakin uyanıklığın deneyimini yapar. Beden derin bir gevşemenin içine girerken, zihinsel faaliyetlerin ötesine geçen zihin, Transandantal Bilinç olarak adlandırılan, bilincin yalnızca kendisine açıldığı, bilincin en sade halinin deneyimini yapmaktadır. Transandantal Bilinç, bilincin kendisine dayalı olduğu halidir.

Transandantal Bilincin deneyimi insanda var olan saklı yaratıcılığın ortaya çıkmasını, uygulama sırasında oluşan derin dinlenme ise, birikmiş olan stres ve yorgunluğun atılmasını sağlamaktadır. Yaratıcılığın, dinamizmin, düzenliliğin ve düzenleme gücünün artması, insanın hayattaki etkinliğini ve başarısını arttırmaktadır.

Transandantal Meditasyon bilimsel bir tekniktir. Uygulamak için belli bir inancın olması veya özel bir hayat tarzının kabul edilmesi gerekmez. Uygulama sırasında güç sarfına, dikkati toplamaya gerek yoktur. Özel bir yetenek gerektirmeyen bu zihin tekniğini, kolaylıkla öğrenebilirsiniz. Eğitim düzeyi, içinde yaşadığı kültür, inandığı din ve ülkesi ne olursa olsun, dünyanın her tarafında her yaştan insan tekniğin zengin yararlarından faydalanmaktadır.

600'den fazla bilimsel araştırma, dünyanın 30 ülkesine yayılmış 200 üniversite ve araştırma kurumlarında son 30 yılda yapılmış ve sonuçlandırılmıştır. Bu araştırmalar TM programının zihne, bedene, davranışlara, çevreye, hayatın bütün alanlarına yararlı olduğunu kanıtlamaktadır.

Mutluluk artmakta,
Stres azalmakta,
Zeka gelişmekte,
Yaratıcılık artmakta,
Hafıza güçlenmekte,
Sağlık iyiye gitmekte,
Yüksek tansiyon azalmakta,
İlişkiler iyileşmekte,
Enerji artmakta,
Uykusuzluk azalmakta,
Biyolojik yaş gençleşmekte,
Suç işleyiş azalmakta ve toplum hayatının niteliği gelişmektedir.

Araştırmaların yayınlandığı dünyanın önde gelen bilim dergilerinden bazıları şunlardır: Science, the American Journal of Physiology, Scientific American, Lancet, the Journal of Counseling Psychology, the International Journal of Neuroscience, the Journal of the Canadian Medical Association, the British Journal of Educational Psychology, the Journal of Conflict Resolution.

Araştırma sonuçlarına göre, TM tekniğini uygulayanlar kendilerinden ortalama 5 ila 12 yaş daha genç insanların biyolojik yaşlarına sahiptirler. Aynı şekilde TM tekniğini uygulayanların daha az hastalandıkları ve yaşıtlarına göre kalp hastalığı riskinin çok daha düşük olduğu saptanmıştır. Araştırmalar TM tekniğini uygulayanların insan ilişkilerinde daha sıcak olduğunu, daha az sıkıldıklarını, kendilerine saygılarının ve kendilerine güvenlerinin daha yüksek olduğunu, sorunları çözümleme yeteneklerinin ve yaratıcılıklarının arttığını göstermektedir. TM tekniğini uygulayan insanlar doğal olarak çevrelerine olumlu ve uyumlu bir etki yaymaktadırlar.
alıntı...

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

  Alıntı ile Cevapla