Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12-12-2007, 12:12 AM   #30 (permalink)
hayalayaz
Guest

Standart Ynt: siyah inciler

affetmenin hafifletici sevinçler getiren rahatlığını yadsımak mümkün değil.. affedemiyorsak bunu yapmak zorunda değiliz..ama özgür bırakmak zorundayız...bunu onlar için değil kendimiz için yapmalıyız..zihnimiz bir hapishane ve affedemediğimiz herkesi oaraya kapatıp kendimizde gardiyan gibi başalarında bekliyoruz..peki affetmediklerimiz zihin hapishanemizdeyse bizler gardiyan olarak neredeyiz...AYNI YERDE.. oysa özgürlük diye çırpınan bizleriz..affedemediklerimiz, onları kapattığımız hapishanede mutlular, çünkü orada istedikleri ilgiyi buluyorlar böylece..onları özgür bırakabildiğimiz noktada biz artık gardiyan olarak görev yaptığımız hapishaneye veda ediyoruz..kendi yolumuzu yürüyebiliyoruz.pazar gününden beri tam bir soğukkanlılıkla yaradanın bana verdiği hakkı tekrar ediyorum..KENDİ YOLUMU İSTEDİĞİM GİBİ YÜRÜMEK BENİM EN DOĞAL HAKKIM...HAYATIMI İSTEDİĞİM GİBİ YÖNETMEK GÜCÜNE VE HAKKINA SAHİBİM...
affettiklerimiz..veya özgür bıraktıklarımız hapishane hayatından memnun olabilirler özgürlüğümüzün yeni başladığı süreç içinde tekrar oraya dönmek için özel çaba sarfedebilirler..bizim yapacağımız tek şey onlara kırılarak ve üzülerek bu firsatı vermemek...artık yolumuza özgürce devam edebilmek...pazar gününden beri..özgür bıraktığım annem bu halinden hoşnut olmadığı için atağa geçti..hapishaneyi tekrar açtırmak istiyor..oysa ben hapishanenin kapısına duvar ördüm artık bir daha açılmayacak...üstü kapalı tehditlere başladı..umurumda değil...yaşam herkese özgür iradesiyle seçebileceği deneyimler sunuyor.. eğer hapishanede yaşamak istiyorsa bir başkasınınkine girmek zorunda..herşey eşzamanlı..pazar günü duvarı yıkıp hapishaneyi açabilirdim veya kapalı tutmaya devam edebilirdim...ben kapalı tutmayı tercih ettim..sadece kendim için..artık sevdiklerim için bu kadar büyük fedakarlık yapmama gerek yok sevgi özgürlüktür biliyorum...sevgiyi olduğu gibi kabul etmek istemeyenleride özgür bırakmayı seçiyorum...yolum aydınlık..geri dönüşler yaşamadığım sürece dahada aydınlanacak biliyorum..ben herkesi önce özgür bıraktım...sonrada affettim...süreç uzundu ve zordu..kolay olana ulaştım..hergün yeni sevinçler yaşayacağımı biliyorum..bize sevgi ve sevinç getiren herkese herşeye ve kendimize saygılı sevgiler