Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09-02-2007, 09:38 PM   #14 (permalink)
zerre
 
Üyelik tarihi: Feb 2007
Mesajlar: 1
Tesekkür: 0
1 Mesajina 9 kez İyi ki varsın denildi
zerre is an unknown quantity at this point
Standart AYNA AYNA SÖYLE BANA

Alıntı:
hayatimdegisti Nickli Üyeden Alıntı
Hep kendini beğenmenin kötü bir şey olduğu anlatıldı durdu.Masalda bile geçer ya cadı geçer aynanın karşısına ve "Ayna Ayna" der.
Bu yüzden insanların asıl sorunları kendini beğnemişlik değil kendini yeterince sevmemektir.
Kendisini yıpratan sürekli eleştiren sürekli hakaret eden sürekli döven o kadar kişi var ki.Ve tüm söyledikleriniz bilinçaltınız tarafından kaydediliyor.Şimdiye kadar defalarca dövdüğünüz bilinçaltınızda ki çocuk artık şöyle bir etrafına bakmaya başladı.Telkinlerin etkisi ile canlanan bu sonsuz kapasiteli varlığı dövmekten sövmekten vazgeçmenin zamanı geldi.
Geçin aynanın karşısına..
Konuşun bilinçaltınızla.
Ona teşekkür edin sizi mutlu hissetitrdiği için.Onu sevdğinizi söyleyin.Varsa isteklerinizi dileklerinizi iletin.Şimdiye kadar yaptıklarınız için ondan özür dileyin.Onunla işbirliği yapmaktan bir bütün olmaktan memnuniyet duyduğunuzu ifade edin.Bu cümleleri söyleyin ve daha fazlasını emin olun sizi duyacak ve her cümleniz size kat kat fazlası ile geri dönecektir.Bu egzersiz telkin dinlemeyi tamamlayıcı etki yapar.
merhaba atakan bey,
bir kaç gündür sitenizdeyim.. cd leri indiriyorum, bu arada dostlarıma öneriyorum bu arada sitenin farklı alanlarını geziyorum filan.

öncelikle emekleriniz için teşekkürler... cd ler işe yarar bilmiyorum ama ney ve new age tarzı müzikler zaten çk güzel keyifle dinlenen müzikler.. beklenen faydayı göstermesini umut ederek
tekrar teşekkürler ediyorum... ancak; bir şey daha var ki;

bu topik benim için çok şaşırtıcı çok enteresan bir topik oldu.

şu yukarıda akıp giden ayna önünde duran bayan fotoğrafının orjinal linkini merak ettim... mümkün müdür öğrenmem?
zerre isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla