Konu: gül kendine
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13-01-2009, 06:51 PM   #1 (permalink)
bluemoon24
Albay
 
Üyelik tarihi: Dec 2008
Mesajlar: 432,578
Tesekkür: 0
429 Mesajinıza toplam 518 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
bluemoon24 is an unknown quantity at this point
Standart gül kendine

mor ve ötesi nin eskimeyen albümü,kendilerini açıkça ispatladıkları albümdür kanımca

ben ve benim gibilere adanmış albüm*

pek hoş mvo albümü..şarkıları da şöyle birşey olsa gerek...



bkz. bir)

insanın kendine güvenmesi ve pozitif bakması gerektiğini savunan şarkı



istanbul yollarına düştüğüm bi gece otobüste mp3çalarımın bana hediyesi çok güzel şarkı. kafamı cama yasladığımda harun biter mi sandın tüm dertlerin deyince toparlandım ister istemez. adamlar geliyoruz demişler albümle. bazen'e dikkat derim. ama albümü, şarkıyı methedelim de sözleri yazmayalım olur mu? olmaz.



biter mi sandın tüm dertlerin

hemen ödenmez büyük borçlar

hayata tersten baktığında

bitip tükenmek çok kolay



aslında bütün resim güzeldir

sadece hatırlaman gerek



gül kendine

bak ne kadar güzelsin

gül kendine

dünya kadar güzelsin

aslında dünya sensin

her şey açık, her şey kolay



zor zamanlar geldiğinde

hep kaybedersin gerçeği

sana imkansız görünse de

bütün çözümler ellerinde



aslında bütün resim güzeldir

kendini hatırlaman gerek



biter mi sandın dertlerin

yenilmesen hiç büyümezdin

enstürmanlar bakımından en zengin mor ve ötesi albümü.volkan gürkan prodüktörlüğünde,16 aylık çalışmanın ürünü.muhteşem şarkıların yer aldığı,genel olarak pozitif bi albüm olduğu savunulsada aslında içindeki sorunlara alaycı yaklaşımı yakaladığınızda çokta pozitif olunmadığı görülecek olan albüm.

yenilmesen hiç, büyümezdin diyerek hoş bir mesajla biten mor ve ötesi şarkısı

mor ve ötesi'nin kendini en iyi ifade ettiğini düşündüğüm olgunluk albümünün ismi ve albümün en can alıcı parçası

bütün şarkıları enfes olan mvö albümü. ama en güzel özelliği hayat gibi bir şaheseri bize kazandırmasıdır.

introsunu alıp daha güzel bir şarkıya monte edebilmek isterdim bu şarkının. o kadar güzel başlıyor ki, geri kalanında sıradan bir mor ve ötesi ya da türk rock şarkısı duymak geriyor insanı.

zaten genel olarak şarkıyla aynı addaki bu albümde her eserde çok güzel, parçanın kalanından birkaç adım önde partisyonlar olduğuna inanıyorum. bunları birleştirip tek şarkı yapsalar da gidip alınırdı diyebilirim.

mor ve ötesi'ni meşhur eden şarkıları yanında pek de bilinmeyen şarkısı.kanımca çoğu şarkısından iyi bir çalışmadır.severek dinlemekte,dinlettirmekteyiz.

abdullah gül'e söylenmesi anlamlı olacak şarkı.



Kaynak: İtüSözlük

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

bluemoon24 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla