goyathlay meksikalıların kendisine takmış olduğu geronimo lakabı ile tanınmış olan ünlü apache şefi.
bkz. geronimo)
proje adamı mı,aşk adamı mı,süper kahraman mı,şokomigo kahramanı mı bilemem ama çok iyi bi adam..sevdim..ancak film izlerken kendini filmin akışına fazla kaptırması dikkatimi çekmedi değil..
kafasında türkçeyle ilgili güzel düşünceler olan, en kısa zamanda harekete geçmesini beklediğim güzel insan.tavlada benden daha şanssız biriyle tanıştığım için nasıl sevindim anlatamam.
tabuları yıkmadan tabu oynayabilen, bu kadar iyi olmasına rağmen grup arkadaşları ozzmosis, aşkböceği, tutkuyakar,tainakan, adyingwishkısmen))sayesinde kaybedenlerdan olan şahsiyet
çok sıkı tabu oyuncusu, süper tekvandocu, sert eleman, benim elimi kırdı valla sizi de kırar acımaz. velakin çok iyi adamdır, beş metreden iyi muhabbet çevrilir, yalnızlar zirvesi tayfasına sonradan katılıp bir daha da ayrılmamış olan arıdır hemde.
o nasıl anlatmadır öyle yaa,insanın onla sürekli tabu oynayası geliyor..geç katıldı ama iyi ki katıldı aramıza..ayrıca bölümdaşım,daha doğrusu benim için üstad *
plansız olarak katıldığım toplantılarda hep denk geldiğim efendi kişilikli arı. genel kültürü takdire şayan, hayata bakış açısı da hayranlık uyandıran cinstendir. tabu yeteneklerini bir dahaki zirvede keşfederiz artık.
itü sözlük 1 yaşında zirvesi nde muhtemelen aldığı fazla miktarda alkolden dolayı pastaci gibi bir bünyeyi kaldırabilmiş gaz arı. helal olsun dedirtti gerçekten, halbusi biz 3 kişi kaldırmamıştık pastaci yi*.
mukemmel kişilik...
gözlerinde sürekli pırıltı, yüreğinde umut olan kardeşim.
*
zaman zaman dil duyarlılığı konusunda ters düşsek de yine de pek sevdiğim bir insan. ayrıca aynı mahallenin çocuğuyuz, o da ayrı bir olay.
*
on numara bir insan. topsakal fena yakışır dikkat.
Kaynak: İtüSözlük Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir? Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım? Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.
25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz. |