Konu: feng shui
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10-12-2007, 12:45 PM   #6 (permalink)
suzzy
Guest
 
Mesajlar: n/a
Standart Ynt: feng shui

Feng Shui Tedavileri
Yaşadığımız alanların Feng Shui öğretisine göre mükemmel olmasını beklememiz mümkün değildir. Zaten Feng Shui’nin de amacı farklı yöntemler kullanarak, yaşanılan alanları daha iyi hale getirmek, böylece yaşayanların hayatlarındaki aksaklıkları gidermek, eksiklikleri tatmin etmek ve daha iyiye taşımaktır.

"Dokuz Temel Çare" olarak bilinen "tedavi" yöntemleri evde yaşayanların kişisel ihtiyaçlarına ve Feng Shui’nin kurallarına göre dikkatli bir şekilde uygulanabilir. Ancak bir tarafı düzeltirken, diğer hayat alanına zarar vermemek konusunda dikkatli olmak da önemlidir.



Parlak Nesneler

Feng Shui’de “aspirin” olarak kabul edilen aynalar, iç ya da dış mekanlarda enerji akışını daha iyi hale getirmek, eksik noktaları tamamlamak, kötü enerjileri dışarı yansıtmak ya da iyi enerjileri içeri çekmek için kullanılabilir. Ancak aynaların çoklukla ve bilinçsiz şekilde kullanılması tehlikelidir.


Kullanılan ayna ne kadar büyükse o kadar iyidir.

Feng Shui’de tedavi olarak kullanılan aynaların çerçeveli, temiz ve bakımlı olmasına dikkat edilmelidir. Kırık aynaların hemen yenisi ile değiştirilmesi ya da tamir edilmesi önemlidir.
  Alıntı ile Cevapla