Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13-01-2009, 04:12 AM   #1 (permalink)
bluemoon24
Albay
 
Üyelik tarihi: Dec 2008
Mesajlar: 432,578
Tesekkür: 0
429 Mesajinıza toplam 518 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
bluemoon24 is an unknown quantity at this point
Standart moderasyon buraya bakar misin

*







*







* -moderasyon buraya bakar misin



-BAKARIM CANIM NE VARDI



-ŞiMDi BEN SÜPERiM BiLiYONMU? 3. NESiLiM VE TAAAMMM 93 BEYAN GiRDiM



-OOO HARBiDEN YAHU? NASIL KIYMETiNi BiLEMEDiK SENiN



-YAAA YAAA. DÜNDE ANNEME KIZDIM MORARANA KADAR NEFESiMi TUTTUM BENNNN



-AFERiN ŞEKER ŞEY SENi. AL BAK LEGO SEN BUNLARLA OYNA BUNDAN SONRA







kotu oylayanlara eksi oy yetmiyo, anlamam için. nefesinizi tutun. morarırsanız, belki bişiler yaparım...



ikinci not yahu ben ne diyorum nefesiniz tutun. hadi tamam o zor. kulaklarınıza bakın, aynı anda ama...



* bir uuser in bak demesiyle herseye bakar mı ? bu moderasyon sorusu akla gelir ilk olarak. bakabilecek bir mod olmadıgı icin kimse kusura bakmasın denilir ardından.*





* -hiş moderasyon bi baksana behhh



-sana belediye baksin



-??





* bu sözlükte hak eninde sonunda hak edene verilir.



ha o zaman hak sahibi sözlüğü bırakmış olur, olayın üstünden 25-30 gün geçmiş olur o ayrı.



amaç hakkı vermek ya..



böyle bir ortamda, moderasyondan birileri kalkıp da bir yazarın entrylerini silerken "kusura bakma * entryini su sebepten dolayı silmek zorundayım" derken, diğer bir yazarın entrylerini hiçbir sebep göstermeden silerken, sen hangi haktan, hukuktan, iyi niyetten bahsediyorsun.



eyy moderasyonu gözleri kapalı savunanlar,



açın gözlerinizi açın. bilmediğiniz şeyler varsa da, susun.



* kendisine haksızlık yapıldığına inanan yazar haykırışı. * **







bazı yazarlarda zaman zaman görülen bir ruh hali var. sanki moderasyonun tüm üyeleri kendisini izlemekte ve açığını gördüğü an entrysini silmekte. bu düşünce yapısındaki yazar da silinen bir iki entrysi üzerine isyan bayraklarını açmaktadır. bu tarz şikayeti olan yazarların aşağı yukarı tepkisi şu şekilde olmakta : "benim entrylerimin silinmesine bir şey demiyorum ama neden benzer entryler silinmiyor. yoksa çifte standart mı var". hayır yok. olmadı da.







olan şu : uludağ sözlük'te entry silme işlemlerinden birisi de gammaz arkadaşların yolladığı şikayetlerin değerlendirilip silinmeye uygun olanların temizlenmesidir. eğer ki bir yazarın birden fazla problemli entrysi şikayet listesine gelmişse o yazarın geçmişe yönelik entryleri teker teker incelenmeye başlanır. formata aykırı olan entryler de sırayla silinir. isterse 4 ay önce girilmiş olsun. gözden kaçması gayet doğaldır ve görüldüğü anda silinmesi de bir o kadar doğaldır.







benzer entrylerin hala sözlükte yer bulmasına gelince. format dışı bir entrynin sözlük içinde uzun süre yer bulması o entryye müsamaha gösterildiği anlamına gelmez. sözlükte yarım milyon * entry bulunmakta ve hepsinin tek tek incelenmesi 5 moderatörün üzerindedir. bu da kişi başına yüz bin entry demek oluyor. insan değil yüz bin entryyi okuyup incelemek, yüz bine kadar saymaya bile sıkılır.







moderasyonun tek istediği anlayıştır. karşısında kötü niyetli bir yaklaşım görmedikçe kendisinin de yaklaşımı iyi niyetli olacaktır. moderasyon herkese aynı mesafededir. herkesi memnun etmesi imkansızdır. tepki almadan önce tepki sahibinin bir kaç dakika düşünmesini istemektedir.



* iLLA YANLIŞIM MI OLSUN?



O ZAMAN BENi SiLER MiSiN?



MODERASYON MODERASYON



BURAYA BAKAR MISIN *



* Herkes senden bahsediyor, herkes seni konusuyor



Her nereye gitsem karsimdasin, sanki bütün başlıklar sana Cikiyor



Gece gündüz aklimdasin, kanimdasin, canimdasin



Gece gündüz aklimdasin, sagimdasin, solumdasin



Senden asla vazgecemem, inan ki sen harikasin







moderasyon bakar misin, yüregime akar misin



Ben sana vurgun, ben sana tutkun



Atesinle yakar misin





*



* MODiŞKOM MODiŞKOM BAKSANA



FORMATA UYMADIM SiLSENE



MODERASYONUMUZ TAŞ GiBi



SiLiNEN BEYANLARIM MiS GiBi





*







BEYANIM SiLiNDi



EN KÜÇÜĞÜMÜZ BiLE AĞLAMAZ



BU MODERASYON HiÇ ACITMAZ





*

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

bluemoon24 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla