Konu: mogwai
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12-01-2009, 09:15 PM   #1 (permalink)
bluemoon24
Albay
 
Üyelik tarihi: Dec 2008
Mesajlar: 432,578
Tesekkür: 0
429 Mesajinıza toplam 518 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
bluemoon24 is an unknown quantity at this point
Standart mogwai

hüzünlü bir melodi,az sözlüşarkılara sahip ünlü iskoç grup.robert smith çok seviyomuş bu grubu.bu yüzden curiosa festival kapsamına aldı.müziklerini hayvanlar üzerinde test ediyorlarmış aynı zamanda.stanley kubrick,hunted by a freak,nick drake,may nothing but happiness come through your door...daha gider bu!

bir arkadaşımın deyimiyle ''ümitlerimi sayarken dinliyorum ben onları''...

onu seven bunu da sevdi diyoruz:



sigur ros

explosions in the sky

cure solisti robert smith'in favori gruplarından biri.

bu kadar sağlam referansa rağmen hazedemedim o ayrı.

ayrıca ingilizler ve blur'den nefret edip bunu dile getirmekten çekinmiyorlar



rockistanbul 2005'e katılacak olan gruptur.



2004 yazında efes one love festival kapsamında ülkemize gelen iskoç grup.

vokalleri binbir ses efektinden geçirerek çıkartan, böylelikle esrarengiz bir hava kazanan kozmik post rock grubu. melodileri mono melodilerine benziyor. ama ritmleri için aynı benzetmeyi yapamayız.



ayrıca,

dinleyicisini uzaklara götürür bu mogwai. sanki farklı boyuta açılan bir pencere...

başlarda sadece enstrumantal takılıyolardı sonra enstrumantala az biraz vokalde eklendi.hoş parçaları var şöyle ruhu bedenden yükselişe geçiren türden...

2005 rock istanbulda ismi açıklandığında çıklgına döndüün sora da iptal olduunda oturup ağladığım,mükemmel enstrümental parçalar yapan ağlatan grup.

1997 young team

1999 come on die young

2001 rock action

2003 happy songs for happy people



albumlerine sahiptirler.

insan aynaya baktığında kendini görür ya,bu melodilere daldığımdada ruhumu görüyorum.bana biri kendini anlat dese,d to e yi dinletirim,veya killing all the flies dan bi bukle sunarım ona.ruhumu melodilerinde yansıtacak kadar mükemmel bir gruptur.bir gün vardı,20 haziran.o gün mogwai istanbulda olcaktı.bir hayal gerçekleşicekti,bunları hissettiren varlıklar gözümün önünde,kulağımdan girip damarlarımda dolaşacaktı.şimdi ise geriye sadece verilen bir söz kaldı.'birgün mutlaka geleceğiz.' o bir günü bekler oldum hep.

blur are shite diyecek kadar küstahlaşabilen, ona buna laf atmaktansa güzel müziklerine baksalar dediğim iskoçya'nın şık gruplarından biri.

istanbul'da albümünü bulmanın çok zor olduğu fevkalade grup.

imkansızlık içinde paraya kıyıp ben bir tane albüm indirdim o ayrı. araştırmacı ruh buna derim.

rockistanbul a gelemeyişlerine inanılmaz üzüldüğüm gruptur aynı zamanda.

sağlam psikoloji ile tavsiye edilir, pencereden uzak dinleyiniz.

hayatın müziğini yapan grup.

herşey karşınıza çıkabilir onların müziklerinde. sakin giden bir günün içinde bir anda önünüzde bitiveren bir trafik kazası da, savaşın ortasında ateş etmekten yorulmuş bir askerin gökyüzüne bakıp aradığı huzur da.

minimal melodiler ve keskin distortionlar arasında salınıp durur mogwai.

http://www.sabah.com.tr/...



Kaynak: İtüSözlük

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

bluemoon24 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla