Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04-12-2007, 02:54 PM   #4 (permalink)
shamanic
Administrators
♥Ozlem Şahin ♥

shamanic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 13,842
2,276 Mesajinıza toplam 13,392 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
shamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond repute
Standart Ynt: Normallik nedir ?

buda bizim uydurduğumuz kavramlardan birisi...

normal.. neye göre kime göre ne için niyee...

şimdi biz burda subliminal kayıt.. siprütüel gelişim... enerji geçişi... yüksek benlik falan diye konuşuyoz ya normal normal.. super

istanbul caddelerinin en modern olarak düşündüğünüz cadelerinden bir kaç tanesinde yol üstü anket yapın...

bakalım ne kadar normal diye bakıyorlar bize...

albert einstein dan mevlanaya.. peygamberlerden filozoflara deli damgasını vuran çok bilmişlerin uydurduğu normallik kavramı içerisinde..

kişiler kendi doğallıklarından uzaklaştırılarak yalan maskeler takmaya zorlanıyorlar...

hal böyle olunca sırtımıza takdığımız küfelerde bir sürü maske ortama uyacak en normal olanı yerleşiveriyor bedenimize...

ülkelere toplumlara şehirlere mahallelere ve insanlara göre değişen normallik acaba ne kadar normal... dusun

normal normal normal normal diye tekrarlayın kelime normal olmaktanm çıkarak bilinçaltındaki normal(abuk) kalıbını kırıyor bir süre sonra 44

normal cevap vermeye çalıştım ama anormal bişiler çıktı galiba gene...

neyse normale döneyim ben