küçük iskender kuşların konuşma balonlarıdır bulutlar...
bir de periler ölürken özür diler diye bir kitabı...
okurken insanı ürküten,sözcüklerini tükürür gibi kağıda döken ilginç,hiçbir kalıba uymadan yazan,o şimdi askerde küçük bir görüntüsü geçen şair.
1 porsiyon iskendere,memleketim bursa'da verilen ad...
bkz. büyük iskenderin aleti)
tek porsiyondan az iskendere verilen az iskenderden sonraki ikinci ad.
aynada kendini beğenen erkek eşcinseldir demiş olup birçok arkadaşımdan ve de kendimden şüphelenmemi sağlamış olan şairimsi yazarımsı
bir futbol takımında iki adet iskender adlı futbolcu bulunuyorsa bunlardan birine verilmesi muhtemel ad.
cihangirdeki evinde, yanında bir şişe şarap getiren herkesin kalabildiği bilinir.
ağır roman da rol almıştır.o şimdi asker de de figüran olarak bi gözükmüştür.kendisi şairdir.
ömrünün bir bölümünü porno dergilere erotik hikayeler yazarak geçirmiştir.
bu karakterin, yirminci yüzyıla ait bir lemanyak basımında memo tembelçizer çizgisi olarak karşımıza çıkmışlığı da vardır. beyin olarak, vücudunun +30 yaş büyüğü bir insan evladı. ilkokul 1'deyken 37 yaşındaki bir türk erkeğinin zekasına sahipti. hayatı hatasız biçimde yaşamış, yaşı hep büyük olduğu için, iq olayının dibine vurmuştur.
muhteşem bir fikir olduğu için memo'nun elini öpmek gerekiyor.
bedeniniz, yaşadıklarınız ve sizden beklenenler küçük olacağı için karşılaşacağınız zorluklar zekanızla zorlanmadan atlatabileceğiniz boyutlarda olacaktır. keşke küçük iskender olabilsem dersiniz maceraları her okuyuşunuzda kim hataları öngörebilmeyi, muhakeme gücünün gerekenin üzerinde olmasını yani daha olgun olabilmeyi istemez ki.
düzeltme: gxix sağolsun iletti, büstün çizimi imiş kendisi. memo'nun ta burdan oraya kadar.. eöh, evet.
hızlı okunmayan, bi cümleyi okuduktan sonra, bi dakka ya dedirtip yeniden okumak zorunda bırakan, ama anlaşıldığı zaman waşşşş dedirten, aşkı mazoşistçe yaşayıp, içinden geldiğince anlatan karmaşaların ustası.
unuttum sana yazdığım mektubun altına adımı yazmayı.belki hatırlarsın beni,senin çok eski bir dudağınım öptüğün.
Kaynak: İtüSözlük Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir? Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım? Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.
25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz. |