Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01-12-2007, 12:55 AM   #11 (permalink)
hayalayaz
Guest
 
Mesajlar: n/a
Standart Ynt: subliminal mind versiyon 1.2 crackli

ben bu proğramdan çok faydalandım...pc başında otururken devamlı çalıştırdım proğramı...telkinlerin renginide kırmızı yaptım..ne kadar hızlı görünüp kaybolurlarsa o kadar iyi diye duydum.ve öyle yaptım..hangi telkini kullandıysam..hepsi faydalıydı..somut olarak para konusundaki telkinlerin faydasını gördüm diyebilirim..şu anda sıfır borçlu bir ablanız var çok şükür bin şükür...paraya kaynak olarakta eski kocam tayin edildi..veya ben ona evlilik sırasında o kadar çok paralar verdim ve boşanırken hiç bir şey almadım ki evren telafi yoluna gitti...neyin neden olduğu umurumda değil..önemli olan isteğimin karşılanmasıydı...şimdi yine somut olarak deneyimleyeceğim telkinler şavkıyor pc nin ekranında...bu sefer büyük oynadım..için rahat olarak kullanabilirsin..hatta natura saundu da indir o sesler eşliğinde görünsün ekranda telkinler sen bu arada kendi işini yap...( ben hergün yarım saat trene bakar gibi baktım pc ye..bir yandan creativ vizualizatsion u dinledim ama işe yaradı)

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

  Alıntı ile Cevapla