Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12-01-2009, 07:27 AM   #1 (permalink)
bluemoon24
Albay
 
Üyelik tarihi: Dec 2008
Mesajlar: 432,578
Tesekkür: 0
429 Mesajinıza toplam 518 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
bluemoon24 is an unknown quantity at this point
Standart karadenizli olmak

e'leri söylerken tedirgin olmak

konuşmayı çok sevmek

hayatta duyamacağınız cevapları sadece bu insanlardan duyarsınız. örneğin, yıl 2000 galatasaray,fenerbahçe maçını izlemek için cine 5 arayan ekibe trabzonun of ilçesinde kahvehaneye girer cine 5 varmı abi sorusuna verilen cevap,kola var fanta var cine 5 yok

yeni tanışılan insanların laz mısın sorusunu sormasına sebebiyet veren karadeniz bölgesi dahilindeki bir ilde doğmuş ya da yaşamış olmak durumudur.bilindiği üzere lazlar doğu karadeniz'de ikamet etmektedir fakat bu konuda artvinliler,trabzonlular ve rizeliler sürekli topu birbirlerine attıkları için tam yerleri çoğu insan tarafından bilinmemektedir.bu durum da her karadenizliyi potansiyel laz olmanın içine sürükler,öyle ki zonguldaklı birine bile laz mısın diye soranlar vardır.





insan olmaktır.



edit: kötülemişler. aramızda hayvanların da olduğunu bilmek ne acı.



yeşile ve denize düşkün olmaktır

karadenzili hırçındır, serttir ama yufka yüreklidir. sonuç olarak çok kişi aptal diye nitelendirerek yüzeyselliğini ortaya koymuşsada aslında yalnız aptal olmayanların anlamaya yaklaşacağı kadar karmaşık bir yapıya sahiptir karadenizli. bu yüzden de karadenizli olmak bir gurur kaynağıdır.



bir de daha üst modeli olan oflu olmak vardır ki bilim adamları tarafından inceleme altına alınmış bir durumdur.

karadeniz zekasının ürünü olan temel fıkralarına herkesten daha çok gülebilmektir karadenizli olmak. her ne kadar bazı insanlar bu fıkralarda anlatılanı gerçek zannederek karadenizlileri kafası fazla çalışmayan insanlar olarak görse de onlarla beraber gülebilmektir. çünkü kendine gülebilmek erdemdir.



sürekli laz mısın? şeklinde sorulara maruz kalmanın yollarından biridir. en güzel yanı denizle beraber büyümektir. her sabah uyandığında ilk günaydın diyen denizdir. hırçın rüzgarı okşar saç tellerini ve hiç rahatsızlık duymazsın. aksine saçlarını okşayan birisi yoksa insanın hoşuna bile gider. diğer tarafta yeşilin içinde kaybedersiniz kendinizi. saatlerce dolaşıpta yorulmayacağınız tek yer o yeşilin en güzel durduğu yerde gezmektir. memleket hasreti bastı yine...

yeşile ve maviye aşık olmaktır



kültüründen kopmamaktır



kemençe sesini duyunca horona katılmaktır



her an en acayip şeyi yapabileceğini ve söyleyebileceğini bilip bundan utanmama olgunluğudur. uzaylu gibu daaa.



Kaynak: İtüSözlük

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

bluemoon24 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla