Konu: feriştah
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12-01-2009, 05:17 AM   #1 (permalink)
bluemoon24
Albay
 
Üyelik tarihi: Dec 2008
Mesajlar: 432,578
Tesekkür: 0
429 Mesajinıza toplam 518 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
bluemoon24 is an unknown quantity at this point
Standart feriştah

en iyisi, en üstünü anlamına gelen sözcük

bir demet tiyatroda rol alan azgın teyze

mükremin abi ile ilgili fantezileri bitmek tükenmek bilmeyen östrojen bombası teyze. süper komik karakter.

bi de bunun kocası vardı ahşap numan diye kadın kocasına lakap ararken fentezi yazmaktan daha fazla kafa yoruyordu be. kocasına iki kere üstüste aynı sözle hakaret ettiğine şahit olmadım hiç.



feriştahı gelse bunu bana yaptıramaz, sen git feriştahın gelsin şeklindeki beylik meydan okuma cümlelerinde kullanılır.

bi keresinde bi tane çocuk ile bi arkadaş yolda çarpışmışlar. çocuk: senin babayın feriştahını sikerem ha, ulan at yarraa demiş.eleman dumur olmuş. anlatınca ben de dumur olmuştum. o günden beri düşünürüm ne demektir bu kelime diye

edeleli mükreminin peşinde koşmaktan bıkmayan, ham maddesi ahşap olan kocaya sahip, fentezilerinde sınır tanımayan diri vücutlu insan kişisi.

kapıdan önce edeleleri girdi vucudu yarım saat sonra girdi repliği ile kahkaha krizine sokan ve bir demet tiyatroyu seyretme sebebim..

bir demet tiyatronun mükremin aşığı kocası pasif numandan nefret eden fentezi yazma uzmanı yüzünün yarısının yanmış olmasına aldırmadan ve bunu hiç dert etmeden mükreminle bir gün beraber olma arzusunu hiç yitirmemiş ama bunu hiç başaramamış kadın



gapıdaann önceee mükreminimin gaslarıı girdiii vee benim dipdiri vücüdüm ditiremeye başladıııı.. sonrasınndaaağğ mükreminnn kendisi bizzat içeri öle bir girdi kiii, heyecandan artıh yerimde duramıyördümm..



biz bunları yaşarkeeenn, numan iseee iğrenç nefes kokusuylaaa horlaya horlaya uyuyorduu..



şeklinde sık sık fenteziler kuran, yüzü gözü benli ve lekeli, hocasını kendisine yakıştırmayan, kadersiz , dipdiri vücutlu bir demet akbağ tiplemesi.



Kaynak: İtüSözlük

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

bluemoon24 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla