Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11-01-2009, 11:55 PM   #1 (permalink)
bluemoon24
Albay
 
Üyelik tarihi: Dec 2008
Mesajlar: 432,578
Tesekkür: 0
429 Mesajinıza toplam 518 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
bluemoon24 is an unknown quantity at this point
Standart moderatorlerin gazabi

* sozluk formatinin canina okunmasi ile yazarlarin toplu caylak yapilmasidir.



* genç yazar arkadaşlarımıza eğlenmeyi çok gören modların gazabıdır. *



* sozlukte vuku buldugu tarihlerden biri 14 aralik 2006'dir. sozluk formatindan bi haber yazar ki$isinin girdigi entrye uludag sozluk semalarindan balyoz gibi inen onlarca entry sonucu darbe gercekle$mi$ bir kac yazar arkada$imiz bu ugurda $ehit olmu$tur. bazilari ise kacabilmi$tir. oh ne rahattir.



* bir süre seyredip , hatta gülüp



sonra kolları sıvadıkları hayal meyal seçilen ,



gözde canlandırılan ,

* büyüklerin gazabı.



* 14 aralık 2006'da cagdas, cedric, mey, nomad*, o h a, salca, sally, sozlugesozlukdiyenyazar'ın çaylak yapılarak uğradığı hede.



* sözlükte geçen bir korku filmi adı ,



hava pusludur ve en çok eğlenenler ilk çaylak olurlar ,



merdivenden düşen kırmızı topu almaya yollanırlar.



* ismini vermek istemeyen bir mod: '' kardesin kardese ayar verdigi ve uludagsozluk ilke ve inkilaplarina saldiri oldugu icin ayrica huzur ve guven ortaminin saglanmasi ilgili arkadaslara gazabimizi gönderdik. vatana millete hayirli olsun. bizi izlemeye devam edin anacigim'' *



* rivayete göre o gün geldiğinde ortalıkta hiçbir yazar kalmayacaktır...



* kıyamet gibi birşeydir, kendilerinin de sonudur, hiç yazar kalmazsa mod olmak neye yarar ki...



* you shall not pass repliğinin anlam kazanacağı an.



-bırakın lan beni, ah ulan leylaaaa....



+durr, abi yapma..



-bırakın leannnnn....







sözlük'teki 4000 yazar elektrik kesilince oturan çocuklar gibi olur:



-anaa, noldu niye silindim lan ben?



+noluyo ya, başlıklar niye giitti lan?



*aaaaaa, noluyo ya?



?hay ben böyle ışınlanmanın, bırak ya bırak...

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

bluemoon24 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla