Konu: önyargı
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22-11-2007, 07:54 PM   #10 (permalink)
silviya
Teğmen
 
Üyelik tarihi: Nov 2007
Bulunduğu yer: İstanbul
Mesajlar: 45
Tesekkür: 41
26 Mesajinıza toplam 95 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
silviya is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: önyargı

shamanic öncelikle paylaşım için teşekkürler.çok güzeldi ve bende anladım ki ön yargı insanlarda mutlaka var ama kişiden kişiye şekli ve dozu değişiyo.beni buraya yönlerdirdiğin topikte ön yargılı olmadığımı yazmıştım ama süper pozitif bir insan olduğumu elbette söyleyemicem sadece ileri düzeyde önyargılara sahip değilim.

Alıntı:
balkan Nickli Üyeden Alıntı
canım çok güzel konuya değinmişsin bu önyargılardan başımıza gelmiyen kalmıyor. sen kadınsın, sen çocuksun, sen bilmezsin, vs....
ben kendi bir özelliğimi seviyorum(mütevazı olamıyacağım) insanlara ve olaylara bakarken ön yargıyla değilde onları ve olayları ne olduğunu anladıktan sonra
karar veririm. bu bana çok şeyler katıyor.

sevgiyle kal

arkadaşın söylediği gibi bende bir müddet bekleyip benim için yeterli verileri elde ettikten sonra karar vermeye çalışırım.tabiki içimizde bir takım fikiler önyargılar oluşuyor ama bunları hemen dışa vurmak yerine sakin adımlarla davranmak karşımızdakileride incitmememizi sağlayacaktır.
son olarakta testi değerlendirmek istiyorum.kişi kendisine sunulan bilgilerle değerlendirme yapmak zorunda bırakılıyo ve başka hiçbir veriye sahip değil yani eğer adayları daha çok tanıma olanağı olsaydı başka sonuçlar elde edilebileceğine eminim fakat 2 aday için sadece olmusuz 1 aday için olumlu yönler ortaya sürülmüş buda inanların Hittleri seçmesine sebep oluyo.reklam nasıl yapılırsa değerlenirmede ona göre olur.
silviya isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla