Tekil Mesaj gösterimi
Alt 21-11-2007, 09:27 PM   #8 (permalink)
shamanic
Administrators
♥Ozlem Şahin ♥
 
shamanic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Feb 2007
Bulunduğu yer: istanbul
Mesajlar: 5,030
Tesekkür: 13,842
2,276 Mesajinıza toplam 13,392 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
shamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond repute
Standart Ynt: MEDITASYON NASIL YAPILIR?

sevgili kenny merhabalar


aklına takılan küçük şeyleri hiç büyütme... meditasyon her alnda tüm benliğimizi ruhumuzu bedenimizi rahatlatığa ve sağlıkla işlemesini sağlıyan çok önemli bir eylemdir..

nasıl yapmayı arzu ediyorsan o şekilde başla lütfen.. asl olan burada rahatlamaktır.. bedenini ve kendini en rahat hissedeceğin pozisyonlarla başlayabilirsin..
ilk başlarda nefesini kontrol altında tutmak için burundan al ağızdan ver 5-6nefes sonra normal solunumuna devam edebilirsin.. (burundan alıp vermek gayet iyidir.. )
müzik ve mumlar sana bu konuda çok yardımcı olur... o yüzden denemeni tavsiye ederim... aklına takıldıkça sor paylaş ...
meditasyonun keyfini aldıktan sonra bırakamayacağına eminim ...

sevgiler...
__________________
ben mevlana değilim, insan ol öyle gel..
shamanic isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla