Tekil Mesaj gösterimi
Alt 20-11-2007, 10:13 PM   #76 (permalink)
hayatimdegisti
Administrators
Atakan Sönmez
 
Üyelik tarihi: May 2006
Bulunduğu yer: istanbul
Mesajlar: 5,723
Tesekkür: 2,852
3,132 Mesajinıza toplam 17,384 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
hayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond repute
Standart Ynt: Ego Güçlendirici Telkin İçeriği

Alıntı:
silviya Nickli Üyeden Alıntı
merhaba! ben dün üye oldum bu siteye ve öncelikle ego güçlendirici telkinleri indirdim henüz dinlemeye başlamadım ve siteyi inceleme aşamasınyayım fakat çok ilginç gelen bi durum var ben gün boyunca çok uzun süre bilgisayar başında olan biriyim ve internette uzun vakitler geçiririm yalız şu an kontorl ettim ve geçirdiğim süre 24 dakika olmuş ve inanılmaz bir baş ağrısı hissediyorum önce yazılan mesajlarda loverman adlı üye söyle bişeyden bahsetmiş :
Alıntı:
Ayrıca bildiğiniz gibi subliminal mesaj görüntülü olarak da yapılabiliyor. İstenen mesajlar ekrana belirli aralıklarla gözün tam olarak göremeyeceği fakat bilinçaltının algıayabileceği şekilde yansıtılıyor. Yurtdışında bunun için yazılmış programlar var.
sitede bu tarz bir uygulama var mı yada baş ağrısı olmasının bi sebebi varmı?daha önce böyle bişeyden şikayetçi olan üye oldu mu merak ediyorum.
(yanlış yere yazdıysam kusura bakmayın sadece ilk olarak burayı takip ettiğim sitenin diğer yerlerine bakmadığım içn buraya yazdım)
Baş ağrısı ile ilgili anketi ve bilgileri buradan okuyabilirsiniz.
http://hayatimdegisti.com/forum/basd...ssi-t20.0.html
__________________
http://www.hayatimdegisti.com
Hemen ücretsiz deneme telkinlerini indirmek içinse bu link.Suçluluk ego ve kendine güveni 2 gün dinleyin
https://www.dropbox.com/sh/b6youoq8m...vwFPsoEYa?dl=0
Dinledikten sonra etkiler ile ilgili anketlere bu linkten katilin.
http://www.hayatimdegisti.com/forum/...-anketlerimiz/
hayatimdegisti isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla