Tekil Mesaj gösterimi
Alt 20-11-2007, 10:11 PM   #11 (permalink)
silviya
Teğmen
 
Üyelik tarihi: Nov 2007
Bulunduğu yer: İstanbul
Mesajlar: 45
Tesekkür: 41
26 Mesajinıza toplam 95 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
silviya is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: Ego Güçlendirici Telkin İçeriği

merhaba! ben dün üye oldum bu siteye ve öncelikle ego güçlendirici telkinleri indirdim henüz dinlemeye başlamadım ve siteyi inceleme aşamasınyayım fakat çok ilginç gelen bi durum var ben gün boyunca çok uzun süre bilgisayar başında olan biriyim ve internette uzun vakitler geçiririm yalız şu an kontorl ettim ve geçirdiğim süre 24 dakika olmuş ve inanılmaz bir baş ağrısı hissediyorum önce yazılan mesajlarda loverman adlı üye söyle bişeyden bahsetmiş :
Alıntı:
Ayrıca bildiğiniz gibi subliminal mesaj görüntülü olarak da yapılabiliyor. İstenen mesajlar ekrana belirli aralıklarla gözün tam olarak göremeyeceği fakat bilinçaltının algıayabileceği şekilde yansıtılıyor. Yurtdışında bunun için yazılmış programlar var.
sitede bu tarz bir uygulama var mı yada baş ağrısı olmasının bi sebebi varmı?daha önce böyle bişeyden şikayetçi olan üye oldu mu merak ediyorum.
(yanlış yere yazdıysam kusura bakmayın sadece ilk olarak burayı takip ettiğim sitenin diğer yerlerine bakmadığım içn buraya yazdım)

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

silviya isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla