Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15-11-2007, 10:59 PM   #5 (permalink)
üç_gömlek
Üsteğmen

Tesekkür: 0
141 Mesajinıza toplam 392 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
üç_gömlek is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: 2012 yılı son mu yoksa başlangıç mı?

herkese merhaba

foton kuşağı diye muhabbetler geziyor ortalıkta ama bilgim yok fazla.elektronik aletlerin birkaç gün
çalışmayacağı falan ama o sanırım manyetik tersinme olurken yaşanacaktı.manyetik tersinme
bildiğimiz gibi dünyanın kutuplarının yer değiştirmesi.yani pusula şimdi kuzeyi gösteriyorsa
manyetik tersinmeden sonra güneyi gösterecek.dünya birkaç günlüğüne duracak.elektrikli
aletler çalışmayacak.ve sonra dünya tam tersine dönemeye başlıyacaktı.yani güneşin batıdan
doğması.böyle bilgiler işte.hatta bu akşam buraya makale atacaktım siteye ama vazgeçmiştim.
manyetik tersinme yazıp aratınca çıkıyor konu hakkında yazılar.ve bunun oluşma süreci de başlamış
yazılanlara göre.

bir de foton kuşağına girince dna sarmallarında değişiklikler olacağı isteyenlerin öleceğini
ölmeyenlerin de dünyada ebediyen cennet hayatı yaşacağı vs vs şeyler var.ama dikkat
ederseniz evanjelistlerin inandığına göre de hz.isa gelince kendisine inananlarla göğe yükselecek
kıyamet kopacak ve isa inananlarla dünyaya inecek ve sonsuza dek dünyada cennet hayatı
yaşayacakları evanjelistlerin inançları arasındaydı yanılmıyorsam.

yani bitakım mezheplerin mensupları bilimsel makale diye bize inançlarını mı empoze etmeye
çalışıyorlar bilmiyorum.ama benim yolum mevlananın yoludur.bilim adamlarının yeni anladıkları
şeyleri o asırlar önceden biliyordu.hatta ve hatta insanlar tek tük parça parça bilgiye sahiplerken
mevlana biçoğuna sahipti.parapsikoloji,çekim yasası vs. ve bunların hepsini bilen mevlananın asıl
gayesi tanrıya varmaktı.havada yürümektir,uçmak kaçmak birer vakit kaybından başka
bişey değildir onlar için.zaten parapsikolojide ilerlemek için bu tür yetenekler amaç olursa ulaşmak
zorlaşıyor.daima amaç değil araç olmalıdır bildiğim.

işte bazı yerlerde deniyor ya,tanrı ile kul arasına girilmez diye.burada olan şey tanrı ile kul arasına
girmek değil mevlana gibilerin, benim gibi bilgisi az olanlara rehberlik etmesidir.tanrı ile kul arasına
kimsenin girdiği yok.sadece yanlış olan varsa düzeltiliyor onlar tarafından. arz ederim.
üç_gömlek isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla