Konu: kavraal
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10-01-2009, 05:01 PM   #1 (permalink)
bluemoon24
Albay
 
Üyelik tarihi: Dec 2008
Mesajlar: 432,578
Tesekkür: 0
429 Mesajinıza toplam 518 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
bluemoon24 is an unknown quantity at this point
Standart kavraal

* 4.nesil sözlük yazarı.*



* dört günde insanlar hakkında baya bilgiye sahip olmuş yazar, hem de iyi yazar.



* hayatın sozlukten ibaret olmadığını bilen, sözüm meclisten dışarı sürü içindeki eşşekleri şak diye tanıma özelliği ile kendisini öven narsist yazardır.



* Kendisi bolu boş gezen tayfasındandır. sözlük yazarıdır. sevilen şahıstır. inanmayan insan tipidir * * *



* nolu entry siyle yarılmama sebebiyet veren, klavyesine sağlık yazarı....



* çıtırland zirvelerinin başarılı ismidir. evi çıtırland * karşısında olmasına rağmen en geç kendisi gelmektedir. gecenin sabahın 4-5 gibi acıkma eğilimi gösteren şahıstır.



* vehhabiyi bilmediği için cahil olduğuna inanılan ve buna inanlara bir tarafıyla gülmekten çekinmeyip sevgilerini gönderen yazardır.



* arab yaltakçıları tarafından ekşi oy patlamasına uğratılmış yazardır. ne kadar ekşilesenizde sizler yalakasınız demekten çekinmemiş çekinmeyecek yazardır. *



* çelişkiye düşmüş yazardır. kendisini ekşileyenlerin ne halt olduklarını kestirememiştir ki keza



entry e binahen







kulağı olmayan yaratıktır, tiratordur , sağırdır.



* türkünün ne olduğunu, nasıl söylendiğini, nasıl bir ses gerektiğini bilmeyen mallara selam eden yazardır.



* çok heyecanlı yazar.









* kendi ismi altına yazı yuazarak, kendisinin nasıl bir duygunun eseri oldugu anlaşılan yazardır. özelden küfür edecek kadar kansız dır kendisi, bende isminin altına yazacak kadar aşikar etmeyi severim efenim.



* konseptle biraz daha barışık olmasını dilediğim yazar arkadaşımız. biraz dikkat.



* seovim olucak birazdan, hissediyorum.



seovim oldu, öpüyorum yanaklarından.



* bir iki kansızda kuyruk acısı yaratmış yazardır. *



* hiçbir şey değil de güldürdü yahu bu saatte.



ulan eskiden bir karşıtlık çıkardı sözlükte de insanlar "bir iki kansızda kuyruk acısı yaratmış yazardır." gibisinden şeyler yazarlardı eşlerinin-dostlarının başlıkları altına. söz konusu taraflar da kendi kavgalarını-davalarını "adam gibi" anlatırlardı kendi rumuzlarının altında.







öyle bir halde ki kendi rumuzuna "bir iki kansızda kuyruk acısı yaratmış yazardır." yazmış elaman. açıklasana yahu, nedir derdin nesin sen?



* ergen hezeyanları içerisinde bocalayan yazar.







sakin ol, otur bir ayranımızı iç yiğidim. sözlükte yazmak, orta asya bayırlarında at koşturmaya benzemez.







ucuz milliyetçilik pek para etmez burada, edeceği de 3-5 karma puanı bir şey.



* değil dördüncü nesil, moderatör olsa bu format bilgisi, bu insan saygısıyla zerre önemsenmeyecek elma kurdu.







nesil nesil dediğin nedir be arkadaşım, ben 6 yaşından beri sözlük okuyorum.







kompleks yapacak bir durum yok senin anlayacağın.



* keyiften dort kose olmuş dortte dort tutturmuş yazardır. insana saygı duyar, ha bir de etinden ve sütündan yararlanılan hayvanlara. * *



* takma ismiyle açıldığı başlığı laf sokma entryleri ile dolmuş enteresan boluyu pek sevmeyen yazardır.



* dörtte dört tutturmaya çalışırken üçün birini tutabilecek tutankamon.

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

bluemoon24 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla