Alıntı:
rak_star_21 Nickli Üyeden Alıntı
Aslinda ne yalan soleyim abla tavsiyelerine ihtiyacim var keske bir ablam olsaydi sorsaydim herseyi
Gecmisimi silemiyorum veya kendimi affedemiyorumdur gecmis ve gelecek birbirine bagli degilmi gecmister korkmussundur gelecekte o duygulari tasirsin ve sonra korktuklarin basina gelir.Benim korkum ise zaman sona erdiginde en zayif gulu secmek zorunda kalmam veya hic secmeden zamani tamamlamak.Simdiye kadar butun asklarimi bitmesini saglayan cevrem(kader) olmustur.Basliyacak olanlara da benim korkularim engel olmusur.Gecmisimi dusunmeden herseye yeniden baslamaya cok isterim ama beni takip ediyor. |
abla tavsiyesi, düşüncelerin kalıplaşmış.Bence bir psikiyatra gidip yardım alman gerekebilir...Belki de bu duygularının sebebi beynindeki belli kimyasallarla ilgilidir ve ilaç tedavisi gerekebilir.Üniversite hastanelerinin bu konuda oldukça iyi olduklarını duymuştum...Bu söylediklerime de alınma...Psikiyatrlar da doktordurlar, psikiyatrlara çok ağır problemi olanlar gitmez, sadece içi sıkıldığı için de gidenler mevcuttur...İlaç tedavisi işe yarayabilir eğer psikolojik anlamda bir sorunun varsa...Tıptan şaşma derim...Ve bence psikiyatrlara giden insanlar aslında kendilerini çok seven(çünkü mutsuzluklarına çare arayan ve mutlu olmalarına hakkı olduklarını bilen), önyargıları olmayan, belli şeyleri aşmış insanlardır.Asıl sorun ihtiyaçları oldukları halde psikiyatrlara gitmeyenlerdedir.