tiriniticim birde şöyle birşey var, unutun demekteki amaç aslında "ne zaman olcak, acaba gerçekleşicekmi...vs." leri unutun demek bana göre..şöyle ki dileklerimizi bilinçaltımıza yerleştirmemiz için belirli bir zamanda geçmesi gerek.mesela Akın'ın dediği gibi 21 gün gibi.dileklerimizi diyelim ki sabah ve akşam ya da dün geceki çalışma gibi bir çalışmayla yazdık ve evrenden diledik.bunu dilerken zaten öyle bir ruh haliyle düşünmeliyiz ki olmuş gibi,evrene sonsuz güvenerek.onu bir daha yazabiliriz bunu yazarkende büyük bir güvenceyle yazıp bilinçaltımızlada kesinlikle olucağını evrenin bunu gerçekleştiriceğini hissedersek ve kodlarsak bu şekilde, zaten salıvermiş oluyoruz.o güvenin diğer adıda salıvermek bana göre.zaten böylece gün içinde kendiliğinden unutmuş oluyorsun,çünkü benim böyle bir dileğim vardı demiyorsun, böylece bu unutma kendiliğinden oluyor.
ben dileklerim aklıma geldiğinde "ben evrene güveniyorum.evren ben ne istersem verir" :)) diyorum ve içimi bi huzur kaplıyor.
sevgiler.
__________________ Nasıl nefes alacağınızı düşünmezsiniz, sadece nefes alırsınız. Dış koşulları yaratan içimdeki parçamı iyileştirmesi için, sevginin ruhunu yardıma çağırdım.
Hayatındaki herhangi bir şeyi değiştirmek istediğinde bakacağın tek bir yer var: kendi için.
“İçine baktığında, bunu sevgiyle yap.”
Joe Vitale |