Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10-11-2007, 04:48 PM   #18 (permalink)
notesa
 
Üyelik tarihi: Nov 2007
Mesajlar: 5
Tesekkür: 0
2 Mesajinıza toplam 15 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
notesa is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: Yeni Halinizi Nerelerde Deneyebilirsiniz?

merhabalar dinlemeye başlayalı tam olarak kaç gün oldu bilmiyorum saymadım vede saymayacağım günleri çünkü kendimi bu konuda şartlamak istemiyor normal hayatın akışında devam eden yemek yemek su içmek müzik dinlemek gibi olağan bir etkinlik olarak görüyorum telkinleri dinlemeyi. Ama şunuda söyleyim daha bir hafta ya oldu yada olmadı.

Bugün farkettiğim iki olayı paylaşmak istedim burada sizlerle.

Evlenmeyi yürekten istemediğim mutlu olacağıma inanmadığım ama yinede hem ona hem aileme karşı bir ilk başta evlenmeyi bende istedim diye uzun zamandır yürütmeye çalıştığım ve gerçekten çok mutsuz olduğum bir ilişkiyi elalem ne der düşüncesi olmaksızın ben istemiyorum diyerek sonlandırdım. ve bunu ilginçtir telkinleri dinlemeye başladığımdan 3-4 gün sonra yaptım. belki tamamen rastlantıdır bilemiyorum. ama şu bir gerçek ki yapmak istemediğim bir şeyi yapmaktan vazgeçtim. ve şunuda söyleyim ki ilişkimi bitirikende kesinlikle telkinleri dinlediğim yoktu aklımda.

ayrıca dünde patronum bundan sonra giriş mesaileri yarım saat erken olacak dediğinde kendisine karşı çıktım ve yarım saat evvel gelemeyeceğim yine eski giriş vaktimde geleceğimi söyledim.işin enteresan yanı hem patronum mesai saatini değiştirdiğini söylediğinde hemde diğer mesai arkadaşlarım değişikliği duyduklarında herkes çok çekingendi ve bir tek ben o anda kendime güvenim tam bir biçimde ortaya atıldım ben gelemem diye.
oysaki daha evvel bu lafı duyduğumda söyleyeceğim şey gereksiz yere erkene alınan mesaileri duyduğumda başımı öne eğer ve sadece "tamam" der erkesi günü yarım saat daha erken gelirdim mesaiye.
bilmiyorum belki aranızda rastlantıdır diyenler olabilir bu kadar erken etkisini gösteremez diyenler olabilir (ki laf aramızda bende hala şaşırıyorum bu olaya) ama bir haftadaki değişiklikler için sanırım iki iyi örnek bana ve herkese.

notesa isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla