Ynt: Benim Güncem caanım benim.. bu konu senin kendi içinde yüreğinin sesini dinleyerek karar vermen gereken önemli bir konu..
sorumluluğu üzerine almalısın...
avukatınla iletişimin devam ediyordur mutlaka.. verdiği önerilere uyarak sonlandırma ya da devam etme politikanı belirle...
listende öz eleştirini tam yansıtmamışsın daha gerçekçi bakmalısın kuzum.. yada daha gerçek punalar vermelisin..
başarılıyım ve bunu hissedebiliyorum verdiğin puan 4 nasıl olur
piskolojik savaşta yenilgiyi kabul etmiyorsan 2 verip nasıl kazanmayı beklersin..
emeğine sahip çıkmak istiyorsan 3 verip nasıl konumunu korursun...
canım çelişkilerinden kurtul... senin üzerinde bıraktıkları olumsuz etkiden derhal sıyrıl...
sen her konuya çözüm bulabilecek güce sahipsin...
karşılarında hem güçlü bir o kadarda sevgili ve saygılı olarak dur...
aranın bozuk olduğu kişiye bile bu duyguları yansıtarak toplantı masasında bulun...
onun davranışlarını haklı çıkaracak tavırlar ve cümleler sergilemekten kaçın...
tartışma yaratcak düşünceler ortaya atmak yerine çözüm üreten yönünü konuştur...
damarına bile bassalar seni küçümseyecek şeyler bile yapsalar kendine güvenini koru...
oyunlarını bozacak şekilde donelerini saygı ve sevgi ile artaya koy...
insanların yüzüne bakarken gücünü gözlerinden ve sözlerinden yansıt...
bedenin ve başın dik olsun lütfen...
konunun bütününe hakim olan sensin.. şirkette en mutlu olduğun zamanlardaki enerjini üzerine alarak toplantıya gir ve enerji seviyeni koru...
koruyucu ve yol gösterici meleklerinin yanında olduğunu unutma...
o toplantıda tek başına değilsin... hepimizin gücünüde yanında götürüyorsun..
her şeyin hayırlı sonuçlanması dileklerimle
bnu arada en yakın gördüğün kişilerle bile sana kullancakları şeyleri asla konuşma ..
hep olumlu iyi şeylerden bahset..
dertleşme bahanesiyle ağzından laf almaya çalışanlar olabilir...
sevgiler..
__________________ ben mevlana değilim, insan ol öyle gel..
|