BACK TO THE FUTURE / GELECEĞE DÖNÜŞ sizce ne demek, BACK TO THE FUTURE / GELECEĞE DÖNÜŞ size neyi çağrıştırıyor? *
Küçükken filmin adınındaki anlam bozukluğu sandığım ve 'geleceğe dönülür mü yahu? 'dediğim ifadeyi ancak biraz büyüyüp tekrar izlediğimde anlayabilmiştim.Micheal J. Fox'un Johny be Good'u çaldığı sahne müthiştir.Yönetmenliğini Robert Zemeckis'in yaptığı film serisi izlediğim en iyi seridir.
çılgın konuklar çıktı sonra buna benzer olarak.. nedense ben onu daa çok sevdim..
Michael J. Fox, ZZ-Top,
Geçmişteki sorunları düzeltemediği takdirde geleceğe dönememek ve hep orda kalmak.
Anılarda kalan bir başarısızlığın gelecekte yarattığı pasif kimlik.
Elvis Presley'in yeni yeni meşhur olacağı bir zamanda küçük bir metal solo.
Çocuğun anne ile babasını hep bir arada görme isteği..
ben bilmem beyim bilir [img]/images/smilies/smile.gif[/img]) ama
sanki filmin adında bi anlam bozuklugu var...
bi kere gelecege dönülmez geleceğe gidilir...
illa ki bir yerlere gidelim diyorsak geçmişe dönüş olarak filmin adını değiştirebiliriz...
1,60 boyundaki foxu bu seride ünlü, hatta unutulmayacaklar bölümüne koyan film...
Michael J.Fox
O posteri teenager'ken yatağımın baş ucuna nasıl astım ben...
inanamıyorum kendime...
Süper üçleme, bilimkurguda bir efsane.
benim dehşet şekilde izlediğim iki film vardır biri ahanda bu..
diğeri karete çocuk [img]/images/smilies/smile.gif[/img]
hani ustası miyagi midir nedir (nerden aklımda kaldıysa [img]/images/smilies/smile.gif[/img]
cilala parlat..
bi keresinde bilmemkaçıncı defa izlemek istedim filmi,anne izin vermedi..uyuman lazım dedi şlakk kapadı ışığı..
yarım saat uludum..
sesime katlanamamış olsa gerek problem çıkarmadı [img]/images/smilies/smile.gif[/img]
ne mutluluktu o be..
benim de aklıma ilk o sahne gelir [img]/images/smilies/smile.gif[/img]
Kaynak:Antropoloji Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir? Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım? Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.
25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz. |