Alıntı:
tresome Nickli Üyeden Alıntı
Peki o zaman şöyle bir soru soracağım, belli bir kişiyi(yani herhangi bir insan değil,belirli bir kişi) hayatımıza çekme dileğinin gerçekleşmesini yada eğer gerçekleşecekse bunun hızını, ne belirler, böyle birşeyin maddeleşme imkanı var mıdır? |
sevgili tresome;
kime,neye ihtiyacınız varsa onu kendinize en kısa sürede çekersiniz.kendim yüz kez yaşadığım için daha iyi anlıyorum nasıl işlediğini bu yasanın.ama hala bilinçli olarak başaramadım.ben başardığım zamanlarda çekim yasasının adını bile bilmezdim.ama mesela hastasın (allah korusun tabi) yatıyorsun yatakta ve daima içinde iyileşip koştuğunu,gezip eğlendiğini hayal ediyorsun ama arada unutman gerek.bunun önemini çok iyi anladım ben ve unutmayı başaramadığım olunca da bizim kemal sunal,şener şen filmlerinden sahneleri youtubeden açıp, versin kahkahalarla paso eğleniyom.insanı transa geçiriyorlar onlar.çünkü şimdiye kadar asıl istediğim yıllarca aklımda olan bir şeyi çekemedim ama hiç kıymet vermediğim uyduruk hayallerim hemen gerçekleşti.bunlar da bana nasıl isteneceğinin ayrıntılarını öğretti.hatta aşık olmak için uyduruk bi hayal kurdum birkaç defa bir ay içinde aşık oldum.öyle bişey.hayal kurarken bir beklentim yoktu.kişi böyle olsun.yakın zamanda gerçekleşsin falan değildi.hatta gerçekleşmesini beklemiyordum bile.işte bundan sonra da doğru düzgün hayal kurmaya çalışıyorum ve özellikle hayat arkadaşı konusunda hayal kurmamaya özen gösteriyorum.bi de çıkıverir karşıma biri.
umarım yardımcı olmuşumdur.