Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28-10-2007, 01:33 PM   #12 (permalink)
izmirli035
Üsteğmen
 
Üyelik tarihi: Oct 2007
Mesajlar: 289
Tesekkür: 0
93 Mesajinıza toplam 302 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
izmirli035 is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: Telkinlerin Etki Edip Etmediğini Anlamak İçin Ne Kadar Beklemek Gerekir?

merhabalar,
nihayet cevap alabildim cok tesekkur ederim Hulya Hn . a ve de tabii ki Atakan Bey e.benim sorunumla ilgilendiginiz icin cok memnun oldum.yalniz baska ilgilenenler de olur diyorsunuz , Huly Hn. , foruma gidin diyorsunuz ama tam olarak nereyi tiklamam gerekiyor onu da bildirirseniz memnun olurum.
Ayrica , evet benim sorunum oyle asiri degil, oyle obez falan degilim ama bu yeme istegi ve de duzensiz ve sagliksiz yeme istegi beni asiri rahatsiz ediyor.su ana kadar ego guc., kendine guven, ve sucluluk dinledim(6. gunum) iki gundur ise bu listeye de kilo vermeyi ekledim. su sesi olarak dinliyorum oyle ki uyuyakaldigimda ruyamda o suyun sesini oldugu gibi duyup ,evimde bir suyun aktigini ve ailecek onu bulmaya calistigimizi ama hicbir yere zarar vermedigini gordum . uyandigimda ise oldukca sasirmistim.skriptleri dinleyeli beri boyle bir iki garip ruya gordum okudugum kadariyla normal oldugunu soylersiniz umarim.
ayrica belirtmeyi unuttum, ben 3 yildir fransa da ogretmenlik yapiyorum izmir de nisanlimi biraktim yani buralarda ben de yalnizim oda.ve fransa ya geldigimden beri 5-6 kilo aldim ve hala da veremiyoum.bir beden buyudum tabii ki. bu kilo vermeyi dinlersem dediginiz gibi beslenme seklimin duzelecegini umuyorum. atakan bey baska onereceginiz bir sey var mi?? arica dogru mu yapiyorum beni bilgilendirirseniz mutlu olurum. buralarda da kilo sorunu olan cok insan taniyorum.
sizlere iyi gunlerim
hoscakalin
ulku alci
izmirli035 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla