Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28-10-2007, 09:02 AM   #10 (permalink)
hülyaa
Yüzbaşı
 
Üyelik tarihi: Oct 2007
Mesajlar: 742
Tesekkür: 29
190 Mesajinıza toplam 493 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
hülyaa has a spectacular aura abouthülyaa has a spectacular aura abouthülyaa has a spectacular aura about
Standart Ynt: Telkinlerin Etki Edip Etmediğini Anlamak İçin Ne Kadar Beklemek Gerekir?

Alıntı:
izmirli Nickli Üyeden Alıntı
merhaba,
ben fransa da turkce ogretmenligi yapiyorum ve uzun zamandir bu konuyla ilgileniyorum. Bir hafta once tesadufen sizin sitenizi kesfettim.bana ilginc geldi ayrica da hosuma gitti, birilerinin benim gibi ilgili oldugunu gormek hos oluyor.
Diger bolumlere de yazmistim ama hic cevap gelmedi ben de buraya yazmaya karar verdim olur ya belki Atakan Bey cevaplar!!!
Ben bu skriptleri dinleyeli 5. gunumdeyim henuz oyle baariz bir etki yok ama ufak tefek kendimi daha rahat hissediyorum. ayrica zayiflama telkinini de 2 gundur dinliyorum sanirim daha epey dinlemem gerekiyor bu yuzden bu konu hakkinda soru sormuyorum.
Benim sorunum su ki; ben karnim doluyken kendimi rahat ve huzurlu hissediyorum, ornegin aksamlari midem biraz kazinsa dolapta ne varsa atistirip soyle rahatlayinca mutlu oluyorum ama geceyi de terleyerek geciriyorum ki bu da igrenc bir sey sonra da aynalara bakamaz oluyorum. Acaba bu bir hastalik midir? Bu konuda ne yapmami onerirsiniz? Simdiden size tesekkur ederim.
Ayrica calismalariniz icin sizi tebrik ediyorum ve de basarilar diliyorum.
bu arada soracak olursaniz boyum 170 cm ve 68 kiloyum , yasim 34
Iyi gunler, hoscakalin
ulku alci

Aramıza hoşgeldin izmirli(Ülkü)
bende yeni üyelerdenim,emin ol yazdıkların da okunur cevapları da yazılır burada...ben kendimden örnekler vermeye çalışıcam...sanırım bu tarz yeme alışkanlığı bir çoğumuzda var.Ben özellikle sinirlendiğimde,ya da duygularımı kontrol edemediğimde buzdolabının karşısında bulurum kendimi.amaç açlık değil,sindiremediğim duygularımı yemek yiyerek tıka basa midemi doldurarak (aslında yemekle kendimi kandırmakla) sindirmeye çalışmaktı.bunun psikolojik bir durum olduğunu sonradan dr.gittiğimde anladım.sevilmediğini hissetmek,her olayda kendini suçlamak,güvensizlik başlıca nedenlerinden biriydi dr.umun anlattığına göre,çikolatayı yemekse kendimi sevmediğimin,başkaları tarafından sevilmediğimin düşüncesiyle tatlıdan medet ummaktı..bunu bir hastalık olarak değilde,kendini tanımak olarak görmeni tavsiye edebilirim.telkinleri nasıl dinliyorsun bilmiyorum.ama kendine güven,ego,suçluluk ilk başlangıçta dinlenmesi gerekenlerden.ben kendimce bu tarz bir durum yaşadığımda artık kalkıp midem şişene kadar su içiyorum.neden böyle olduğumu ne düşündüğümü soruyorum kendi kendime..beni üzen faktörleri bulup,yerine beni mutlu eden düşünceleri koyuyorum.düşündükçe istekler kayboluyor ve gece doldurulmamış mideyle rahatça uyuyabiliyorum(şükürler olsun) ...tabi telkinlerde eklenince şimdi bir çok şeyin kaybolduğunu görebiliyorum.kilo almak bir çok bayanın korkulu rüyası..yerken mutlu olduğumuz kadar,yedikten sonraki halimize ayna da baktığımızda da içimizi suçluluk ve pişmanlık kaplıyor,kendimize kızıyoruz,kendimizi sevemiyoruz.ben kendimi kilolu olduğum günlerde sevmediğimi fark ettim.aynalarda kendimle konuşmaya başladım,bunların geçici olduğunu,olması gerektiğini,bu durumun sonucunda harika iki meleğimi dünyaya getirdiğini,her izin güzel olduğunu söylemeye ve kendimi sevmeye başladım,kendimi olduğum gibi kabul ettim.Daha sonrasında gece yemelerim gitti.diyetler yaparak kalan kilolarımı da verdim.kendime güvenim artmaya başladı.benimde boyum 165,şimdiki kilom 58.ancak önceki kiloma inme gibi bir takıntı oluştu şuan.yani 54 e.bunun nedenleri yine benim bilinçaltımda yatıyor.bunu da buldum.Sebep verdiğim kiloları geri alma korkum,eski kiloma düştüğümde yıllarca aynı kilomda kalabildiğimi bilmek.Tabi buda beni rahatlattığı için o kiloya düşmeyi istiyorum doğal olarak.kısacası;bilinçaltımızda bizim bilmediğimiz o kadar çok nedenler var ki bizi mutsuzluğa iten.kendinizle konuşmanızı önerebilirim. kendimce örnekler vermeye çalıştım, ama sitemizde size yardımcı olabilecek bir çok arkadaşımız var.takip ederseniz yakında bir yanıt alacaksınızdır..
sevgiyle kalın.. super




__________________
bilge insan güneşi gösterir..anlayan güneşe..anlamayan bilgenin parmağına bakar..
hülyaa isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla